Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Nektek hogy...

Nők, lányok! Nektek hogy esne, ha a párotok ilyet mondana? (mellmérettel kapcsolatos kérdés)

Figyelt kérdés

Tegnap este beszélgettünk, a következő volt a téma: közös program lesz szombaton az egyik barátjával és mondta a párom, hogy a barát hozza magával a kajáját meg a fehérjeturmix-át, mert az edzés miatt nem ehet akármit. Én meg megjegyeztem viccesen, hogy na én nem iszok a turmixból, mert nem akarok 2 kilót rögtön felszedni. Erre ezt mondta a párom: pedig mellre hízhatnál! De rögtön mondta ezt is: nem mintha zavarna.

Szóval nekem ez egy kicsit rosszul esett, mert ez a legérzékenyebb pontom, a testem többi részével teljesen elégedett vagyok.

Neked hogy esne, ha ilyet mondana a párod?

Én 26 éves vagyok, ő 33, másfél hónapja vagyunk együtt.

Köszi.

2013. febr. 8. 07:59
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%
A tizedikkel értek egyet. Normális, hogy nem esett jól, de sajnos sok férfi szeret ilyesmin humorizálni. Ha meg tudod beszélni vele, hogy ne tegye, jó, ha nem, akkor eldöntöd, hogy zavar-e annyira, hogy otthagyd.
2013. febr. 8. 08:30
 12/45 A kérdező kommentje:

Egyébként eddig ezen kívül semmi negatív dolgot nem tapasztaltam tőle. Bemutatott már a családjának, a barátainak és ilyen rövid idő után sokszor céloz félreérthetetlenül az összeköltözésre, meg kész tényként kezeli, hogy egy nyári, baráti esküvőre mi együtt fogunk menni.

Úgy gondolom, hogy ma ezt megbeszélem vele. Az előző kapcsolataimban elkövettem párszor azt a hibát, hogy magamba fojtottam, ami bántott.

2013. febr. 8. 08:32
 13/45 anonim ***** válasza:
81%

A nőknek a legérzékenyebb testrészük a mellük. Sajnos valóban elég kevés a szép mell. Sok nőnek csirke melle van.

Viszont én még soha nem tettem megjegyzést egy nőnek a mellére sem. Akkor sem, ha csúnya volt, akkor sem, ha szép. Nem illik!

2013. febr. 8. 08:43
 14/45 anonim ***** válasza:
81%

Normális hogy nem esett jól amit mondott. Amit művelt az utal pár dologra:

1. tipikus férfi. :)

Ők általában ilyenek, mondanak valamit, és egyáltalán nem gondolnak bele hogy a másikat ezzel a földbe döngölték. Egyébként a férfiak sokkal jobban tűrik az őszintének látszó véleményt, amit nem kifejezetten bunkó módon adnak elő, még akkor is ha negatív. Nekem régen voltak paitjaim, és volt egy pasi, aki nagyon aranyosan hozott nekem étrendkiegészítőket meg stb. és nem tudtam mire vélni. mígnem kiderült azért hozta, hátha szebb lesz a bőröm. Én is akkor pár hete ismertem a tagot. Nos, mivel igaz volt a dolog, megértettem a célzást, de egyébként nem használt semmit, viszont azt is leszűrtem hogy őt ez zavarja. Én egyenesen megmondtam neki, hogy kedves tőle, hogy próbál változtatni, de én ilyen vagyok, és ha neki ez nem tetszik, akkor keressen mást. megmondta hogy valóban zavarja kicsit, de azért annyira nem, hogy elmenjen. Mindenesetre ettől kezdve kicsit könnyedebben kezeltem a kapcsolatot vele. Egyébként nem tartott sokáig, 3 hónapig. Én hagytam ott.

2. Nyilvánvalóan a nagyobb mellű nők a zsánerei. Amit mondott azt nem viccből mondta. Ettől függetlenül beléd szerethet, de azért tudnod kell, hogy nem vagy teljesen a zsánere.

3. másfél hónap nagyon kevés, nem kéne a párodnak hívni, legalábbis szerintem. Hiszen amint látod, azért ő még nem életed társa.

Szerintem ezen még túlléphetsz. Ha nem rendszeres a bunkózás, akkor egyszer egyszer felül lehet ezen emelkedni. Viszont szerintem szó nélkül ne hagyd. nem kell visszavágni, mert annak sincs értelme, de én a legközelebbi találkozónál megmondanám, hogy figyelj, a múltkor ezt és ezt mondtad, és nekem ez nagyon rosszul esett. rendkívül bunkó voltál. Tény hogy nincs nagy mellem, de én ilyen vagyok és ilyen is maradok. Ettől még nem leszek ronda. Gondolkozz rajta, hogy kellek-e így, vagy sem. Nyugodtan keress mást, de ha még egyszer így megsértesz, én foglak otthagyni. Ennyi. Téma lezárva. aztán másról beszélnék.

Egyébként az a pasi akit az előbb elmlítettem, mondott még ennél durvább dolgokat is később, persze mindegyik közben nem vette észre hogy mekkora marha és hogy megsért engem. Sok pasim volt, de más sose sértett meg. Lehet hogy azért, mert a többit nem zavarták a hiányosságaim, vagy testi szépséghibáim, tökéletlenségeim.

34/N

2013. febr. 8. 08:48
 15/45 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan, ne is foglalkozz vele, semmiség.

Egyes fickók szeretik valamivel húzni a párjukat.

Nem kell felvenni. Vagy szólj neki te is vissza valami csipkelődőt.

Egy kis humor sosem árt.

2013. febr. 8. 08:50
 16/45 anonim ***** válasza:
35%
Néha az én barátom is szokott ilyenekkel poénkodni, de annyira egyértelmű, hogy csak viccel, és mondja is rögtön, hogy nem úgy gondolta, hát most mit idegesítsem magam ezen? Jó, ha épp bal lábbal keltem fel, akkor néha felhúzom az orrom, és mondom neki, hogy ez nem vicces, de akkor sem sértődöm meg, órákkal később már pláne nem ezen agyalok.
2013. febr. 8. 08:52
 17/45 anonim ***** válasza:
66%

Hát a férfiak egy jelentős része női szemmel hülye poénokat tart viccesnek. Egyszerűen ez van, nem gondolnám, hogy bántani akart, egyszerűen sz@r poén volt, de mivel férfi, nem biztos, hogy ez leesett neki.

Valóban nem túl udvarias dolog, más hiányosságait pedzegetni, főleg olyat amiről igazán nem tehet, de vannak emberek akiknek a gondolataik kiszaladnak a szájukon, ez még nem jelent semmit.

Azért ha ennyitől leomlik az önbizalmad akkor ott más baj is van, nem csak ez.

2013. febr. 8. 08:55
 18/45 anonim ***** válasza:
21%

Azért azzal a nővel is komoly gondok vannak, akinek egy ilyen megjegyzés leépíti az önbizalmát.

Vegye tudomásul, ha kicsi a melle, hogy az bizony kicsi. És nem feltétlen a férfiak álma. Tudni kell kezelni a hiányosságainkat. Ugyanúgy el kell fogadni a hátrányainkat is, mint az előnyös tulajdonságainkat.

Ha pedig a pasi ebből rendszert csinálna, akkor ki kell rúgni. De egy megjegyzés miatt ekkora patáliát csapni, ahelyett, hogy poénra venné? Ugyanmár!

2013. febr. 8. 08:59
 19/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Persze, hogy tudom, hogy kicsi a mellem, ez van, nem tudok vele mit kezdeni.

Még egyszer mondom, nem csaptam patáliát, csak rosszul esett. Egyébként nem gondolom, hogy szándékosan bántott volna meg, szóval ez azért nem válóok.

2013. febr. 8. 09:27
 20/45 anonim ***** válasza:
49%
Fogytam pár kilót, es hat természetesen a mellembol is ment le egy kicsi. Amikor a barátom megjegyezte hogy "összement a melled" rögtön ravagtam, hogy na tessék, neked meg a farkad.. Mondjuk én nem vettem a szivemre, nekem jobban tetszik a kis mell:)18L
2013. febr. 8. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!