Nők, lányok! Nektek hogy esne, ha a párotok ilyet mondana? (mellmérettel kapcsolatos kérdés)
Tegnap este beszélgettünk, a következő volt a téma: közös program lesz szombaton az egyik barátjával és mondta a párom, hogy a barát hozza magával a kajáját meg a fehérjeturmix-át, mert az edzés miatt nem ehet akármit. Én meg megjegyeztem viccesen, hogy na én nem iszok a turmixból, mert nem akarok 2 kilót rögtön felszedni. Erre ezt mondta a párom: pedig mellre hízhatnál! De rögtön mondta ezt is: nem mintha zavarna.
Szóval nekem ez egy kicsit rosszul esett, mert ez a legérzékenyebb pontom, a testem többi részével teljesen elégedett vagyok.
Neked hogy esne, ha ilyet mondana a párod?
Én 26 éves vagyok, ő 33, másfél hónapja vagyunk együtt.
Köszi.
Köszönöm szépen az újabb válaszokat!
Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, ha megműttetném magam, de ezt én nem gondolom komolyan. Egészségesen nem akarok kés alá feküdni, annyi bajom lehet még az életben, minek vállaljam a kockázatot?
A mellemen kívül én tényleg elégedett vagyok magammal, csak egy-egy ilyen beszólás le tud törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!