Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Nektek hogy...

Nők, lányok! Nektek hogy esne, ha a párotok ilyet mondana? (mellmérettel kapcsolatos kérdés)

Figyelt kérdés

Tegnap este beszélgettünk, a következő volt a téma: közös program lesz szombaton az egyik barátjával és mondta a párom, hogy a barát hozza magával a kajáját meg a fehérjeturmix-át, mert az edzés miatt nem ehet akármit. Én meg megjegyeztem viccesen, hogy na én nem iszok a turmixból, mert nem akarok 2 kilót rögtön felszedni. Erre ezt mondta a párom: pedig mellre hízhatnál! De rögtön mondta ezt is: nem mintha zavarna.

Szóval nekem ez egy kicsit rosszul esett, mert ez a legérzékenyebb pontom, a testem többi részével teljesen elégedett vagyok.

Neked hogy esne, ha ilyet mondana a párod?

Én 26 éves vagyok, ő 33, másfél hónapja vagyunk együtt.

Köszi.

2013. febr. 8. 07:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
és a kérdésre is tudnál válaszolni?
2013. febr. 8. 22:13
 42/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az újabb válaszokat!

Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, ha megműttetném magam, de ezt én nem gondolom komolyan. Egészségesen nem akarok kés alá feküdni, annyi bajom lehet még az életben, minek vállaljam a kockázatot?

A mellemen kívül én tényleg elégedett vagyok magammal, csak egy-egy ilyen beszólás le tud törni.

2013. febr. 9. 08:20
 43/45 anonim válasza:
Igazából ez attól függ mennyire ismered a párod, valamint ő téged. Másfél hónap után kicsit azért tapintatlan dolog szerintem. Nálunk pont fordított a helyzet. Barátnőm mindig mondja, hogy nézzem milyen kicsi a melle (tényleg az, de engem nem zavar, mert nyalnivalóan áll), erre mondom neki: nem kicsi, hanem aranyos formás.
2013. febr. 9. 12:05
 44/45 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan a mellemmel nincs probléma, sőt, ha lehetne inkább kisebbeket szeretnék, de a súlyommal annál inkább. Mindig is volt, és nagyon rosszul esett, ha valaki azzal jött, hogy duci vagyok, vagy fogynom kellene. Mindig megvolt az önbecsülésem, és az ilyesmit soha nem viseltem el. Inkább legyek egyedül, mint olyannal, aki folyton a földbe döngöli a önbizalmamat. Aki szeret, elfogad ilyennek is, és nem hányja a szememre. Egy férfiért sem fogynék le, legfeljebb magamért.
2013. febr. 11. 01:20
 45/45 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy tényleg nem bántani akart a párom vagy az önbizalmamat lerombolni, mert minden találkozásnál meg szokott dicsérni, hogy csinos vagyok, jól nézek ki. Egyszerűen hülye poén volt, kicsúszott neki. Azt is elhiszem, hogy nem zavarja, mert a szex is remekül működik közöttünk. De ha holnap találkozunk azért meg fogom neki említeni, hogy kicsit rosszul esett ez a 'beszólása'. Nem akarok litániázni róla, tényleg pár mondattal akarom elintézni.
2013. febr. 11. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!