Úgy érzem kihasznál a férjem?
Külföldön élünk, ő dolgozik én nem, és úgy érzem ennek ez a hátulütője, el kell nézzem a folytonos szeszélyét, a flegmázását, azt hogy ok nélkül kiabál velem.
Én itthon, főzők mosok takarítok, elvégzem a teendőimet, neki semmi dolga, de kezdek besokalni hogy ebből ál az életem hogy itthon elvégzem a dolgomat, és max a boltig lemegyek mert ez egy falu.
A pláne az hogy már a szobában étkezik, és akkor arra sem képes hogy kivigye a konyhába az edényt, vagy például a kanalat felmossa, de a tányért ott hagyja még vizet sem enged rá. Eddig problémám sem volt vele elnéztem neki, de tegnap utalt rá, kértem hogy masszírozzon meg, erre óó nagyon elfáradhattál ebben a kisfőzésben. :/
Attól mert otthon van, még nem cseléd! Háztartásbeli, Ők megbeszélték, hogy így lesz, senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nem dolgozik! Az is lehet, hogy beteg, egészségügyi problémái vannak, azért nem dolgozik. Miért kell már azonnal támadni, hogy miért nem dolgozik? Ezer oka lehet, és nem is lényeges!
A férjed meg igenis ki tudja vinni a tányérját, el tud mosogatni, sőt föl is tud néha porszívózni, stb... Azért mert Te otthon vagy, nem vagy cseléd, az is munka amit Te otthon végzel!
Rendben is tartja, nem ez a gondja. Az a gondja, hogy a férj benn eszik, és ha kimegy, nem viszi ki a tányért. Sehol nem írta, hogy neki a házimunka a gondja.
Ja, és Én dolgozom, 14-16 órákat, hétvégén is, még mielőtt Én is megkapnám hogy biztos ingyenélő vagyok.
Álljon meg a menet,nyugodtan lehet írni kritikát, esetleg szivesen lefotózom hogy senkit nem pontoztam le, és más tette meg.........
A másik pedig hogy a párom tudja a legjobban hogy míg egyedül volt itt milyen nehéz volt neki, magára főzött vagy próbálkozott, magára mosogatott, és elég nagy trehányságban élt- stb stb stb
engem nem azért hozott ki, legalábbis hogy cselédje legyen, nem is volt vele bajom és ilyet nem is írtam, imádok neki főzni, mert tudom hogy imád enni, de az a minimum hogy mondjuk ha úgyis a konyha felé veszi az irányt akkor kiviszi, és megnyitja a csapot és enged bele vízet! Vagy mondjuk szerintetek ez rohadt megerőltető, rendben van!
Látom előkerültek a nők, akik engem támadnak, nyugodtan rólam ez lepereg, nem vagyok egy könnyen sértődő típus, csak szerintem nem érdemlem ezt a bánás módot a páromtól, nem is szólok neki soha egy rossz szót, és mégis úgy üvölt néha velem hogy azt hiszem elsírom magam, ha szerintetek ez van helyén, és mondjuk ti mert azt írták itt ketten is hogy ők ezt ki birnák akkor remélem hamarosan megtapasztaljátok, mert szerintem amíg senki nem tapasztalja a bőrén azt hiszik hogy rinyálok....!!!!!!!
Jah miért nem dolgozom, azért mert a párom miatt nem fejeztem be a tanulmányaimat, angol nyelven beszélek alap fokon, Németországban élek egy faluban, nincs jogsim, nincs autóm, és ritka a busz közlekedés és nem menne a munka, de hát mondhatjátok hogyha akarnék akkor lenne munkám, háááát igen nem is akarok dolgozni, 15évesen megműtötték a gerincem, fel van vágva, tettek be egy platinát, és mondjuk nagy fizikai munkát nem tudnék végezni!
Kedves Kérdező!
Nem kell neked mentegetőzni, hogy miért nem dolgozol, tudod, itt sajnos, ha valaki nem dolgozik, nem tud, vagy nem akar, vagy bármi okból, akkor azt már azonnal letámadják, ingyenélő, szánalmas. Nem foglalkozz velük. Nem nagy kérés, hogy vigye ki a tányérját, sőt még néha segíthet is Neked egy kicsit, kedveskedhet Ő is!
ÚÚÚ a sok gyári munkás aki büszke arra hogy dolgozik, hmmm?
Ne vedd fel őket, tudod azért szól az irigység mert láthatóan megéltek egy fizetésből is.
Persze hogy megy a rizsa, mert ők nem tehetik meg hogy meresszék a valagukat, de gondolom akkor büdös lenne ám a házimunka, nem azért "nyavalyognának" hogy nem viszi ki a férj a tányért.
Kérdező, nem tudsz mit csinálni.
A férjed nyeregben van, hiszen tudja hogy nélküle nem tudsz semmit kezdeni.
A legegyszerűbb az lenne, ha haza tudnál jönni.
Itt azért jobban érvényesülnél angol tudással mint odakint, a világ végi kis faluban...
Mondanám hogy beszéljétek meg, de láthatóan ezen nincs mit megbeszélni, ha már valaki odáig jut hogy csak úgy üvöltözik a másikkal és ennyit nem bír megtenni, ott már gondok vannak.
A hurrogóknak: én fél évig ültem itthon mert nem kaptam munkát, és (aztak.rva!) a párom szó nélkül ugyanúgy segített a háztartásban mint addig, ugyanis attól még hogy önhibáján kívül elveszti a munkáját az ember, még nem megy át cselédbe.
Normál esetben.
Mi úgyan igy állunk!Külföldön élünk ő dolgozik,én itthon vezetem a háztartást.
150négyzetméteres a házunk,mindennap végig van takaritva az egész ház,mert a két macska után kell is.ez mellett,mosok főzők vasalok mindennap!
Délutánra olyan fáradt vagyok mint ha 3müszakot húztam volna le,és ezt a párom is tudja.és láttja is a házon hogy nem egésznap ülök a tv előtt.sehol egy macska szőr,sehol egy por!
Mi ebben egyeztünk meg,nekem ez a dolgom!
Tudom hogy 3x többet dolgozik mint.
Soha semmi dolga nincs,egy poharat nem kell neki bele tenni a mosógatóba,mert minden megcsinálok.
nem zavar ha szét dobálja a ruháit!Fel megyek utána és össze szedem.
Nálunk ebből soha nem volt vita!
Szerintem ezt meg kellene beszélnetek,hogy azért te is elvársz apró dolgokat!
nem szabad hagyni hogy úgy nézzen rád hogy "na én most eltartom ezt a nőt,úgy viselkedem vele ahogy akarok"!!!!!
Hát ez tényleg genyó megjegyzés volt a férjedtől. Ő a munkahelyén dolgozik, te pedig otthon csinálod a dolgod, ez oké, de nem kellene plusz munkát csinálni egymásnak. Gondolom te sem jársz be a férjed munkahelyére nap mint nap, hogy amit egész nap megcsinált, azt összebarmold neki, hogy aztán kezdhesse elölről az egészet. Ezt kellene felfogni az ilyen embereknek, meglátni, hogy az is dolgozik, aki otthon van, csak éppen nem jár érte se pénz, se köszönet, se semmi.
A férj méltóztatik dolgozni, ha ad egy kis alamizsnát a fizetéséből, az micsoda kegy.
Ha a feleség otthon rendben tartja a háztartást, takarít, mos, vasal, főz, meleg kaja van, el van mosogatva, be van vásárolva, az meg alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!