Mit tennétek a helyemben? 15 év és 2 gyermek után szembesültem azzal, hogy a férjem soha nem volt belém szerelmes.
2 kisgyermekünk van. Sajnos a gyereknevelés közben előjöttek problémák, melyeket nagyon nehezen tudunk megbeszélni. Mindig volt egy olyan érzésem, hogy én jobban szeretem a páromat, mint ő engem, és nemrég egy mély beszélgetésünk alkalmával tulajdonképp elismerte, hogy ő soha nem érezte azt a bizonyos szívdobogást, pillangót a hasban irántam.
Hűséges típus ő is, szerintem nem csalt meg soha, és mindig hangoztatja, mennyire boldog így, hogy ilyen szép családja van, de engem zavar, hogy nem volt belém szerelmes soha. Akkor én már nem tudom meg, milyen az, mikor valaki szeret? Azóta koloncnak érzem magam, és érzem, hogy az egész életünkre rá fogja ez az érzés nyomni a bélyegét. A válás is megfordult a fejemben, mert miért tukmáljam rá magam csak azért, mert gyerekeink vannak. :(
Örülj neki, hogy te szerelmes vagy. Nem minden embernek adatik meg (habár én sem tudom elképzelni, mert én is a szerencsések közé tartozom)
Erről többekkel beszélgettünk már, és tényleg, van akinek sosem jön el a szerelem, ami nem jelenti azt, hogy nem boldogok.
A másik nm mindenkinek ugyanazt jelenti a szerelem, vagyis nem mindenki ugyanúgy éli meg, Nincs mindenkinek "pillangója".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!