Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? 15...

Mit tennétek a helyemben? 15 év és 2 gyermek után szembesültem azzal, hogy a férjem soha nem volt belém szerelmes.

Figyelt kérdés

2 kisgyermekünk van. Sajnos a gyereknevelés közben előjöttek problémák, melyeket nagyon nehezen tudunk megbeszélni. Mindig volt egy olyan érzésem, hogy én jobban szeretem a páromat, mint ő engem, és nemrég egy mély beszélgetésünk alkalmával tulajdonképp elismerte, hogy ő soha nem érezte azt a bizonyos szívdobogást, pillangót a hasban irántam.

Hűséges típus ő is, szerintem nem csalt meg soha, és mindig hangoztatja, mennyire boldog így, hogy ilyen szép családja van, de engem zavar, hogy nem volt belém szerelmes soha. Akkor én már nem tudom meg, milyen az, mikor valaki szeret? Azóta koloncnak érzem magam, és érzem, hogy az egész életünkre rá fogja ez az érzés nyomni a bélyegét. A válás is megfordult a fejemben, mert miért tukmáljam rá magam csak azért, mert gyerekeink vannak. :(

2013. febr. 6. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy te szerelmes vagy. Nem minden embernek adatik meg (habár én sem tudom elképzelni, mert én is a szerencsések közé tartozom)

Erről többekkel beszélgettünk már, és tényleg, van akinek sosem jön el a szerelem, ami nem jelenti azt, hogy nem boldogok.

A másik nm mindenkinek ugyanazt jelenti a szerelem, vagyis nem mindenki ugyanúgy éli meg, Nincs mindenkinek "pillangója".

2013. febr. 6. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
nem azt mondta h nem szeret vagy nem szeretett. szeret veletek van boldog. mit akarsz még? nem mindegy ez már 15 év után? nem mindenki választ szerelemből-és milyen jól is teszik,mert 1000 más fontos/abb/ dolog kell a jó házassághoz. ha van szerelem is az a hab a tortára,de a nélkül is oké a dolog. ő biztos csalódott annó egy nagyot és másképp választott feleséget. de téged választott nem ez a lényeg? ha meg ez az elején is zavart miért mentél hozzá? kommunikáció!!!
2013. febr. 6. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo. Dolgozol, vagy otthon vagy a gyerekekkel?
2013. febr. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!