Szerintetek az emberek milyen esetben nem érdemelnek megbocsátást?
Milyen esetben nincs bocsánat?
- gyilkosság
-erőszak
- ha egy életre tönkretesz valamivel.
1 ember van akinek nem tudtam megbocsájtani. Bár lehet hogy idővel megbocsájtottam volna, de már nem lehet. Nyáron meghalt. Az anyámról van szó.
A legtöbb ember berág ha nem tartják meg a titkát és ez érthető. Valaki hamar megbocsájt, valaki évekig (amíg a dolog fontos számára) nem.
De az esetek többségében ezt megbocsájtják, szóval van remény ha nem háborgatod egy ideig a barátnőt.
Én annak nem tudok soha megbocsájtani aki folyton zaklatott pedig tudta hogy nem vagyok kíváncsi rá és majdnem tönkretett idegileg.
Az ilyennek vissza kívánom, meg a nemi erőszaktevőknek is. Ezek szerintem megbocsájthatatlan tettek.
Kérdező, rosszul eshetett neki, hogy tovább adtál egy bizalmas infót, bár azt nem írtad, hogy megkért-e erre... De szerintem megbocsát neked előbb-utóbb. Hagyd, hogy ő keressen téged.
Ha mégsem, akkor viszont ez csak jó apropó volt a részéről, hogy ejtse a barátságotokat, hiszen nem halálos bűnt követtél el ellene és még bocsánatot is kértél. Remélem, az előbbi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!