Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne az alábbi mondat a...

Hogy esne az alábbi mondat a párodtól?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, neki előtte nem volt komolyabb kapcsolata, 24 éves. Nagyjából úgy van, h 1-2 napot együtt alszunk aztán 2-3at nem. Most azonban vizsgaidőszak van, és így többet vagyunk együtt, ott tanulok nála pl. Tegnap este, mondtam, h elmegyek boltba, aztán jövök vissza és neki meg furcsának tűnt, h meg se beszéljük, de én már eleve elkönyvelem h megint ott alszom nála. Erre ilyet mondott "néha szeretnék egyedül is aludni".

Nagyon rosszul esett, én olyan szívesen alszom vele.. kérdeztem, h majd ha együtt fogunk élni, akkor is mindig elvonul egyedül aludni? Azt mondta nem, de ő 24 éven át egyedül alud, neki szüksége van egy kis magányra néha, ráadásul szimpla ágya van, amin nem mindig tudunk rendesen pihenni. Szívesen alszik velem, de nem mindig...

Lassan el tudtam fogadni, de mégis kicsi bánt a dolog. Amúgy nem lógok folyton a nyakán alapjáraton, kb a hét felét töltjük együtt összességében.

szerintetek?

2013. febr. 5. 15:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azért te is hibáztál, nem vártad meg, hogy hívjon. Senki se tökéletes, ő sem, te sem, én sem, senki.
2021. okt. 15. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!