Nagyon összevesztunk, partatlan véleményre lenne szükségünk?
Együtt éltek? Önbizalom hiányos a pasas, fél, hogy valami olyant csinálsz, ami veszélyezteti a kapcsolatotokat. Elég furcsa, nekem ez már kicsit beteges szint.
24N
30 évesen ennyi ésszel....
Sürgősen keress más pasit,ez komoly önbizalom hiányos!
" Na ne haragudj, de te sem vagy jobb. Ilyen gyerekesen viselkedni... Megérdemelted.
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad."
Szerintem nem gyerekes volt, csak viccelni akart. Egy normális kapcsolatban ebből nem lett volna veszekedés, max röhögés, csikizés, játékos birkózás, hogy kiderüljön mit rejt a zseb.
Felnőttként is lehet az ember játékos.
Kérdező, szerintem gondolkodj el... mióta vagytok együtt? Ha egy ilyen miatt üvölteni kezd, mint a sakál, az nem jó jel. Fél év múlva pofon vág, ha nem meleg a kaja, mire hazaér, vagy késel 3 percet?
Ja bocs, most látom a kérdésben, hogy 5 hónapja. Akkor van hova csiszolódni, de én komolyan elbeszélgetnék vele. Attól, hogy párkapcsolatban él az ember, még nem lesz összeolvadva a másikkal, igenis lehetnek titkaik egymás előtt, persze nem komoly titkok, hanem kis apróságok vagy múltbeli dolgok. Nem vagytok összenőve. Ügyelj rá, mert ha agresszíven viselkedik ok nélkül, hagyd el. A vége az, hogy bántani fog.
Ha éppen csak labilis volt, ideges, az sem jó, beszélgessetek sokat!
Kérdező te a 30-as férfi vagy? Vagy a 21 éves lány? Ha te vagy a pasi akkor is gáz, de még talán betudható lenne annak, hogy majd 10 év van köztetek és fiatal még, na meg fél, hogy lecseréled egy idősebb érettebb nőre... de akkor sem vagy a tulajdona...
Ha azonban te vagy a nő, menekülj ettől a pasitól :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!