A Rácz, Oláh, Lakatos vezetéknevű emberekbe tuti van cigány vér?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:36
21/26 anonim válasza:
Én is ismerek Lakatost és Ráczot is, aki nem római. Szerintem mondjuk 70%-ban azok, de vannak kivételek.
22/26 anonim válasza:
Én ismerek kb. 4 Oláh-t, de egyikről se mondom meg, hogy cigány! Szerintem ezt egy ember elterjeszti a többi meg csak folytatja, hogy összes oláh biztos cigány! Szerintem nem így van! Amúgy Lakatos-t láttam már, de magyart még nem láttam abból, rácz-ot még nem láttam!
23/26 Rácz Georgina válasza:
ugyebár én is Rácz vagyok de semmiféleképpen nem cigány!!!!!!!!!! mert hogy én is utálom ugyanúgy őket!!!!! a kinézetem sem az és nekinek sem a családban!!! tehát nem kell rögtön azt modnani amíg te nem tudsz semmmit sem!!!tehát előbb gondolkodj!!!
24/26 anonim válasza:
En Racz vagyok es egy fasza ciganygyerek ;)
25/26 anonim válasza:
En meg Raczne es ensem vagyok cigany ;) de a ferjem az! ;) XD
26/26 anonim válasza:
Rasszisták elleni duma:
En racz vagyok es ha megkerdezik tolem, hogy roma vagyok-e, hideg verrel csak ennyit valaszolok: nem! csak anyam meg apam! XDD nah jo viccet felre teve aki rasszista az szegyelje magat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!