A Rácz, Oláh, Lakatos vezetéknevű emberekbe tuti van cigány vér?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:36
11/26 anonim válasza:
egy régi barátnőmnek Rácz volt a vezetékneve, és szőke, kék szemű, világos bőrű volt. mint egy svéd :) szóval tutira nem volt benne cigány vér :)
12/26 anonim válasza:
A volt angol tanárom Rácz-magyar.
a volt párom főnöke Lakatos-magyar.
Oláh-ban nem ismerek magyart, de biztos van.
Ruszóban is van magyar ismerősöm.
De azért a 95% tuti cigány.
13/26 anonim válasza:
van Rácz ismerősöm...nem roma...azon meg nem gondolkodtál még hogy a Lakatos honnan kaphatta nevét? Vagy pl. a Takács, Molnár, Kovács, Ács....stb. Na vajon honnan?
14/26 anonim válasza:
Szerintem a Rácz nem is cigány név. Én sok Rácz vezetéknevű embert ismerek, és egyik sem cigány. Van ismerősöm, aki Oláh, ráadásul barna hajú, barna szemű, de nem cigány. Lakatosból még nem láttam nem cigányt, mint ahogy Orsósból sem :)
15/26 anonim válasza:
Vargából konkrétan két családot is ismerek, nem rokonok, egyik sem cigány.
Van egy Rácz vezetéknevű ismerősöm, kék szemű, szőke hajú, és a kislánya is tejfelszőke kék szemű, nem cigányok.
Off: Építésznek tanulok, és van 2 cigány csoporttársam is. Akikről biztosan tudom, hogy azok. :D Mert úgy is néznek ki.
16/26 anonim válasza:
Az én nevem is Oláh, de tuti ,hogy nem vagyok roma. Sőt Lakatos doktornőt ,meg sok más embert is ismerek, aki szintén nem az, ill.Rácz nevűt is, az se az.
17/26 anonim válasza:
16:52-es azért mert egy telibekúrt cigány vagy mint én... de ha ezért az admin vagy modi törli a kommentemet akkor az oldal nem ússza meg szárazon!
18/26 anonim válasza:
A Rácz mióta cigánynév? És a Varga? Anyukám Varga, unokatesóm Rácz és egyikőjük sem roma.
19/26 anonim válasza:
Mondjuk a Rácz szentem sem cigány név. A lakatos már inkább...
de azért a keresztnevekről is lehetne beszélgetni: Jennifer stb.
20/26 anonim válasza:
szerintem sem a Varga, sem a Rácz névnek nincs köze a cigánysághoz. az Oláhnál már leggyakrabban cigány, de vannak kivételek, a Lakatosból viszont még nem láttam kivételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!