A Rácz, Oláh, Lakatos vezetéknevű emberekbe tuti van cigány vér?
Nem roma... Cigány!
Azt mondják, hogy rasszista vagyok ha cigányokat cigányozok...
Nem vagy rasszista, ők igenis cigányok. Ez a népük neve. Ne tagadják már le, ha büszkék magukra!
Különben van egy Rácz nevű osztálytársam, kicsit barna, de betudtuk eddig a szolizásnak, viszont úúúgy beszél, mint valami rajcica vagy nem tudom :DD
Amúgy én se szeretem őket
Én ismerek olyan Ráczot és Oláht, Kolompárt, Balogh-ot, Vargát akik 100% magyarok. Sőt olyan Kohn-t is, aki nem zsidó. (Sőt nekem is olyan a családnevem van, ami elég gyakori a cigányoknál... Szoktunk is poénkodni rendesen :) )
EZT KOMOLYAN MONDOM!
A 16:52-es vagyok
Most miért pontoztatok le???
Válaszoltam a kérdésre, és nem viccelek, a fentebb felsoroltak között van orvos- és fogorvostan hallgató, építésznek tanuló, angol tanár és leendő közgazdász, és tényleg nem cigányok!
Ellenben én sem láttam 1db cigányt egyik egyetemen sem, és nem is mentegettem őket(mert több mint 5x annyi nekik a segílyke, mint nekem az ösztöndíjam), csak mondom, hogy ilyen névvel is vannak magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!