Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Inkább te haltál volna meg...

"Inkább te haltál volna meg helyette". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 napja történt. A párom nagymamája meghalt. Kisírta magát a vállamon, beszéltünk róla, stb, majd délután elkezdett kötözködni. Provokálta a veszekedést, de nem mentem bele pár óráig. Folyamatosan kötözködött, mindenbe belekötött, nem volt jó a kaja, semmi nem volt jó, hülyén néztem ki, stb. Megkértem, hogy ne csinálja ezt, tudom, hogy nehéz (2 hónapja halt meg a mamám).

Este már nem bírtam tovább tűrni, és belementem a veszekedésbe... Nagyon felidegesített és én is őt, majd azt mondta, hogy "inkább te haltál volna meg a mama helyett".

Elmentem este, reggel hazamentem és egyszerűen ránézni sem bírok... :( Látom rajta, hogy bánja, próbál beszélni velem, de nekem nem megy...

2013. febr. 1. 14:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%

"Vannak ilyen emberek. Hagyd, hogy kérjen bocsánatot és felejtsétek el, még akkor is, ha nagyon fáj."

Az, hogy vannak ilyen emberek, nem jelenti azt, hogy el kell viselni a szarságaikat. A te esetedben nyilván nem lehet az anyukád megválasztani, de a párodat megtudod és meg is kell!

2013. febr. 1. 20:48
 32/35 anonim ***** válasza:
""fojtottalak volna meg akkor, amikor megszülettél"" Ez komoly??? Hát,én egy ilyen után az anyámmal sem állnék szóba!!! Miért megengedett dolog az,hogy máson vezessék le a feszültséget?? Én is mérges vagyok néha,de olyanon,akit szeretek NEM ÁLLOK BOSSZÚT a saját fájdalmamért!
2013. febr. 1. 21:26
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Gyász ide vagy oda lekevertem volna egyet neki, csak úgy józanítólag. Valószínűleg szüksége lesz pár napra ezt átgondolni, meg feldolgozni a gyászát, ok hogy fáj de ennek nem ez e kezelési módja. Neked is kell egy kis idő utánna próbáljatok meg leülni megbeszélni a dolgot biztos csak pillanatnyi elmazavarában mondta amit mondott.
2013. febr. 1. 21:30
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég durva.Civilizált ember nem a szerettein vezeti le a mérgét.Nekem is nagyon fájt,amikor meghalt a nagymamám,ráadásul akkor csak ő volt nekem,mégsem estem neki mindenkinek,hogy miért nem haltak meg inkább ők.Ha eddig is ilyen volt ez a kapcsolat és mindenért rajtad vezette le a feszültséget,akkor lehet,gondolkoznék a folytatáson,viszont ha ez most fordult elő először,akkor csak a fájdalom beszélt belőle és egy idő után meg lehet bocsájtani.Persze a tüske azért ott marad.
2013. febr. 1. 23:14
 35/35 anonim ***** válasza:
Kár itt vitatkozni, végső soron úgy is a kedves kérdezőn fog múlni, megbocsájt e vagy sem. Ez csak rá tartozik, és a párjára. Talán az idő segít, ha nagyon szeretik egymást.
2013. febr. 2. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!