"Inkább te haltál volna meg helyette". Mit tegyek?
2 napja történt. A párom nagymamája meghalt. Kisírta magát a vállamon, beszéltünk róla, stb, majd délután elkezdett kötözködni. Provokálta a veszekedést, de nem mentem bele pár óráig. Folyamatosan kötözködött, mindenbe belekötött, nem volt jó a kaja, semmi nem volt jó, hülyén néztem ki, stb. Megkértem, hogy ne csinálja ezt, tudom, hogy nehéz (2 hónapja halt meg a mamám).
Este már nem bírtam tovább tűrni, és belementem a veszekedésbe... Nagyon felidegesített és én is őt, majd azt mondta, hogy "inkább te haltál volna meg a mama helyett".
Elmentem este, reggel hazamentem és egyszerűen ránézni sem bírok... :( Látom rajta, hogy bánja, próbál beszélni velem, de nekem nem megy...
"Vannak ilyen emberek. Hagyd, hogy kérjen bocsánatot és felejtsétek el, még akkor is, ha nagyon fáj."
Az, hogy vannak ilyen emberek, nem jelenti azt, hogy el kell viselni a szarságaikat. A te esetedben nyilván nem lehet az anyukád megválasztani, de a párodat megtudod és meg is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!