Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőkkel élni 30 évesen is?

Szülőkkel élni 30 évesen is?

Figyelt kérdés
A kérdésem csak érdeklődés jellegű. Szóval mennyire általános szerintetek az, hogy a férfiak akár 30 évesen is a szüleikkel élnek? Mert az én tapasztalataim szerint a férfiak csak akkor költöznek el otthonról, ha lesz egy komoly kapcsolatuk, és a nő kimozdítja őket onnan. Esetleg másik városba költözés esetén, munka miatt. De csak azért, mert vágynak a függetlenségre, igen ritkán költöznek el. Mit gondoltok? Lehet ebből messzemenő következtetéseket levonni?

2013. febr. 1. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Na a kérdező férje kategória, akinek van lakása, de inkább kiadja, munkahelye, nője, és mégis az őseivel él, azt lehet nyugodtan lumpenezni.

De ezer más oka is lehet, hogy valaki még nem lépett le, nem kellene általánosítani.

2013. febr. 1. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

És az mennyivel jobb, hogy nagy elánnal elköltözik, majd anyuci meg mamuci mindig ad valamenyit? Ezt a nők szokták eljátszani. Pláne válás után. Jajj de felnőttem, pfú de érett vagyok, hopp válás, anyu fizesd már a csekeket!

Szóval a nők csak ne tegyenek megjegyzéseket a férfiakra. A nők (pláne amikor gyerek is van)simán lehúzzák a mutert meg a mamát. Meg hazaköltöznek gyerekkel és akkor nem egy szájat kell etetni, hanem többet.

2013. febr. 1. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem elég korán sikerült elcsábítani a páromat otthonról. ebben benne van az is, h ott szűkösen éltek, nekem meg pont akkor lett lakásom.

20 évesek voltunk, még egyetemisták. a szüleink tanult, dolgos emberek, mi is azok vagyunk. amint elvégeztük a sulit, munkába álltunk, és magunkat tartottuk el.

még most sem vagyunk 30 évesek, de immáron 5 éve együtt élünk. igaz sokáig játszotta azt, h minden vasárnap anyuka nyakán csüngött, de magától leszokott róla. :)

2013. febr. 1. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy érdemes elköltözni a szülők kényelmes házából egy "lyukba". Attól még lehet önálló a gyermekük, ha van saját keresete és mondjuk a földszinten vagy az emeleten él elszeparálva a szüleitől.
2016. ápr. 9. 01:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki 30 évesen a szüleivel él, még lehet teljesen önálló.

Én is 30 férfi vagyok és édesanyámmal élek ketten egy közös kertes házban. Van munkám és be is szállok az otthoni költségekbe. Viszont mivel nincsen barátnőm, így miért is kellene külön költöznöm egymagam?

Átlagos fizetésem van, egy kis albérletet szerintem fent tudnék tartani egymagam részére, de mi értelme lenne annak, hogy munka után egyedül ücsörögjek a számítógép vagy a TV előtt?! Nem beszélve az ablakon kidobott lakbérről. Így viszont megmarad a pénzem, amiből utazgatok, túrázgatok, hegyeket mászok a környező országokban, világot látok és apránként kicsit spórolgatok is.

Ha lenne egy nő, biztosan megváltozna a dolog és különköltöznék vele, ha komolyabbra fordulna a dolog, de amelyik nő elvárja, hogy egy férfinak külön lakása meg autója legyen, az számomra alapból felejtős kategória. Sajnos nagyon sok ilyen van, rengeteg... :(

2016. nov. 6. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!