Miért szeretnek ki az emberek a párjukból?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 21:40
11/16 Pendulum92 válasza:
Nem szabad elhanyagolni egymást
12/16 anonim válasza:
Azokból szeretünk ki, szerintem, akiknél már a jelek, az elején is ott voltak és zavartak, és a végére ezek a dolgok elviselhetetlenné fajulnak, aztán kiábrándulunk, meg is undorodunk, súlyosabb esetben.
Akit viszont teljes szívvel és ésszel is elfogadunk, azok a maradandó kapcsolatok.
13/16 anonim válasza:
Mert az emberek már nem figyelnek a párjukra, lusták. Nincs szexi nézés, ajándék, közös séta, kávézás, mozi, nagy beszélgetések. Unalmasak a hétköznapok és fáradtak vagyunk. A gyerek mellett egy dolog lebeg a szemeim előtt, annyira szeretnék egyszer jó sokáig aludni, nem felkelni reggel, pizsiben tévézni délután kettőig. Túl sok a kötelesség, a feladat, amit muszáj elvégezni. Nem jó alap a szerelmes hangulathoz.
15/16 anonim válasza:
Én azért kezdtem kiábrándulni a páromból, mert kezdett halálosan elegem lenni abból, hogy csak én teszek a kapcsolatunkért. Ő mindig is alulmotivált volt, mert sejtettem, hogy soha nem volt értem annyira oda mint fordítva és egy idő után már kezdett felnyílni a szemem. A nagy szerelmes időszakomban persze nem volt fáradság folyamatosan a kedvére tenni és gyakorlatilag nőként udvarolni neki, de aztán ahogy telt az idő, rádöbbentem, hogy ez így egyszerűen szánalmas, hogy ennyire ordít a kölcsönösség hiány. Igen, azt hiszem, ekkor kezdtem elidegenedni a páromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!