Megütöttem az anyukámat! Túl nagy volt a feszültség, nem akartam. Mit tegyek, hogy megbocsásson?
Figyelt kérdés
Egyszer véletlenül lebuktattam a szomszéd nőt, hogy csalja a férjét és azóta minden megtesz azért hogy szar életem legyen. Belekever olyan dolgokba amihez semmi közöm. Most is ez történt és anyám valamiért hitt neki, ordítva nekem álltak mind a ketten és anyám nem bírta megérteni, hogy hazudik, már akkora volt a feszültség körülöttem, hogy adtam neki egy elég nagy pofont. Nőt soha nem ütöttem meg, főleg nem az anyámat. Nem tudom ezek után hogy fog rám nézni de szeretném ha megbocsátana. Vegyek neki valamit? Vagy csak szavakban mondjam el? Mit tegyek?
21/F
2013. jan. 30. 21:00
21/30 anonim válasza:
19-es. FOGD már vissza magad!!!
22/30 anonim válasza:
Most mardos a lelkiismeret az elsőnél, de ez elmúlik. Aztán megint telik a pohár szépen, és megint meg fog történni. Gondolom apád már nincs a közelben, nem volt kitől megtanulni a konfliktusmegoldást, így marad az agresszió. Ha már elsüllyedni nem tudsz, költözz el, és fordulj szakemberhez.
23/30 anonim válasza:
Mond meg neki nagyon sajnálod, hogy tökre rosszul érzed magad amiatt hogy nem gondoltad volna hogy valaha ilyesmit fogsz tenni meg minden, nyomatékosíthatod valami jelképes ajándékkal is ha úgy gondolod. Azonban mond el azt is hogy neked meg nagyon rosszul esik hogy nem hisz neked. Mond el azt is hogy neked mennyit ér az hogy jóban legyetek egymással, hogy szívesen megbeszélsz vele akár sokmindent(ha így van). Én ezt tenném talán.
24/30 anonim válasza:
Oké pofont nem kellet volna adnod neki,de itt egy válaszoló sem érti meg azt a részt, hogy a saját anyja nem hitt neki?Egy szomszéd állandóan bajba keveri ennyi probléma után persze hogy nem hisz neki, mert sosem igazolódik be hogy a szomszéd okozta a bajt ő csak azt látja, hogy a fia megint valami zűrbe keveredett.Én a helyedben beköpném a csajt a férjének egy anonym levéllel vagy telefonnal aztán azt csinál amit akar ne hagyd zsarolni magad.Anyukádnak meg magyarázd meg hogy itt te vagy az áldozat és bár naaaagyon sajnálod a pofont de értse meg a te nézőpontodat mert már nem bírod a szomszéd nő elnyomását.
25/30 anonim válasza:
"...bár naaaagyon sajnálod a pofont de értse meg a te nézőpontodat"
Na így érik be a következő pofon.
Verjétek csak anyátokat, nekem meg jöhet a 0%, mert én ölelni szoktam!
26/30 anonim válasza:
25ös. Lehet a te anyád megérti a nézőpontodat. :) De nem védem én azt aki rosszul bánik az anyjával.
27/30 anonim válasza:
igen de ha ezt egy csaj csinálta volna akkor nem lenne gond hogy pofonvágta az anyját:P az sem szép dolog ha egy anya többszörös szóváltás után még mindig nem hisz a gyerekének.
28/30 anonim válasza:
Na és a kedves kérdező hogy áll a dologhoz? Sikerült már javítani a helyzeten?
29/30 anonim válasza:
18. vagyok, 19-es és te honnan veszed, hogy sokat hazudik? ilyen jól ismered vagy mi?
30/30 anonim válasza:
Na igen lehet hogy Te kedves csak ölelni szoktad de biztos nem is mondja neked hogy milyen hasznavehetetlen hazudós gonosz ember vagy....Mert ez enyém ilyen ...nem ütöttem meg soha de csak azért mert inkább magamban tettem kárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!