Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy férjet az...

Rigó Kata kérdése:

Hogy lehet egy férjet az anyjáról leválasztani? Mindig neki ad igazat, nem nekem, a feleségének. Ő az, aki jól főz, én nem. Ő a leg, leg leg én a nyomába sem érek.

Figyelt kérdés

Ma is az anyjához ment munka után, nem hozzánk az egy éves kisfiához és nejéhez. Ez normális? Lehet ezen alakítani??? vagy már késő?

Azt szokta meg, hogy otthon mindig mindent megkapott és ezt el is várja tőlem is.

Persze minden "ellenszolgáltatás" nélkül.

Se köszönöm, se hála, se szeretet.

Neki amit én csinálok, az természetes.

Úgyis itthon vagyok jelszóval....

Mit szóltok ehhez???

2013. jan. 30. 20:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mivel foglalkozik a férjed?
2013. jan. 31. 09:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A változtatással elkéstél, mert ilyen is marad ameddig élni fog az anyukája. Vannak olyan férfiak, akik tipikusan az anyuka pici fiai maradnak, ha 30 éves, ha 50. Ezért leginkább az édesanyja a felelős, és ha a férjed nem jött rá erre, hogy az anyja direktben erre játszik, hogy a fiacskája mindig ott legyen mellette (akár lelki terrort is alkalmazva), akkor nem fog változni semmit a helyzet. Nem olvastam el az előző hozzászólásokat, de a férjednek mondtad már ezt, hogy túlzásnak tartod és mi a problémád?

(Mondjuk én egy ilyen férfihoz nem is mennék hozzá, nem bírnám elviselni, hogy egy felnőtt ember ennyire nem tud elszakadni az anyjától, és még a saját családját is hanyagolja..)

2013. jan. 31. 14:02
 23/23 anonim ***** válasza:

:(

Beszéltetek azóta erről? Változott valami?

2013. márc. 12. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!