Már előre félek az egyedülléttől! Mi lesz, ha elmegy a húgom egyetemre?
"családi csomag, stb. Ez kicsit beteges"
Pontosan ezért írja...Ha teljesen normális lenn, fel sem vetné! Hidd el kedves kérdező, előbb utóbb el kell válnotok, ha nem véglegesen is. Biztos meg fogod szokni. Ha meg van internetetek, akkor skypen annyit beszélhettek, amennyit csak az időtök megenged. Nálunk ez megy egész hétvégén, akkor is, ha senki sincs a képernyő előtt, csak átkiabálunk egymásnak, mintha a másik szobában lenne.
Egyébként szerinted mi az oka, hogy 20 évesen nem tudsz normális kapcsolatot kialakítani emberekkel?
"Igazából én is, csak én a fejem. De igazából mindenkinek komplexusai vannak, sőt az ember önbizalmát lerombolni sokkal könnyebb,mint felépíteni."
Mindenkinek? Nekem nincsenek. Elégedett vagyok a testemmel, a "fejemmel". Van nekem is testvérem, de nem ragaszkodom hozzá betegesen. Ha felismerném magamon, hogy betegesen viselkedek, akkor felkeresnék egy pszichológust. Bár a szüleid helyében már akkor felkerestem volna, amikor a testvéred túllépett a zárkózottságon, te pedig beleragadtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!