Milyen családi körülmények miatt érzi egy fiatal hogy szélsőséges stílusirányzatokat kell felvennie, és annyira egyedivé válnia, hogy mindenképp felvegyen valamilyen őt megkülönböztető stílust?
Mi lehet ennek a gyökerében? tapasztalatok, érzések?
Mi viszi bele a fiatalokat abba, hogy végül rossz társaságba kerüljenek? Vagy annyira egyediek legyenek? Akár deviáns viselkedésig eljutva? Mi nem működik ezekben a családokban?
10es nincs igazad.
Egy egészséges boldog családból, kijőve egy magabiztos boldog gyerek nem viszi magát poénból el...szott élethelyzetekbe. Testvérek helyzete is lehet teljesen más, hiába ugyanaz a család.
Szerintem az érzelmi intelligencia kell hogy fontos legyen. Igen, szerintem az lesz.
mondjuk én is úgy képzelem, hogy mindenképp kell valami lelki oknak állnia a háttérben. Hiába gazdag egy család, látszólag megvan mindenük, ha otthon nincs béke. Nagyon sok gazdag lelkisérült gyereket láttam a lumperek között.
Meg igen, testvérek között is lehet különbség, mert az egyiket szeretik, a másikat nem, vagy az egyikre hárítják a felelősséget, a másiknak mindent elnéznek stb. Ha válás van, a nagyobbiknak tovább volt apja, a kisebbnek nem stb.
Az is lehet, hogy akik nem kallódtak el, azoknak vagy jó példát mutattak a szülők, vagy valami hatásos szigorral manipuláltak jól.
Igen igen ilyenekre gondok én is.
Meg ottvan még talán a testvéreknél még egy eléggé általános dolog is, mikor az egyik gyereknek a dolgaival egyetértenek, aztán a másik nem rosszabb, csak máshogy működik, őt már úgy kezelik mintha tökre nem hozná a várt eredményeket.
És itt ugyer a várt ról van szó. Pedig csak annyi más, nem pedig roszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!