Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor ugye nem keresztelik...

Akkor ugye nem keresztelik meg a babát, ha a szülőknek nem volt templomi esküvőjük?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Biztos h megkeresztelik reformátusoknál, nekünk sem volt templomi -még. De a lelkész szerint nem számít, most volt augusztusban a keresztelő.
2009. szept. 2. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam megkeresztelték.
2009. szept. 3. 08:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szüleim nem voltak templomban összeházasodva, és apukámnak vallása sem volt, mégis megkereszteltek (kis pénzért persze) mondjuk ez '90 körül volt, azóta nem tudom mi változott.
2009. szept. 3. 18:39
 14/14 anonim válasza:
Ez mind butaság!!A lényeg hogy legalább a keresztszülők legyenek megesküdve templomban vagy ha egyedül álló a keresztszülő akkor legyen áldozva és bérmálkozva.Meg az anyagiak legyenek a templomba rendezve(egyházadó)mindenki részéről.Ennyi!
2009. szept. 10. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!