Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pultos lány meghívta egy...

A pultos lány meghívta egy sörre. Kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés
Párom szólt tegnap, hogy későn érkezik, mert beül egy munkatársával egy bárba. Gondoltam oké, nem gond, hisz szólt előre, és talán kéthetente egyszer fordul elő, hogy elmegy sörözni. Hazaért, kérdeztem milyen napja volt, meséljen valamit. Beszélgettünk, és mondta hogy 2 sört megivott. Csodálkoztam, mert egyet szokott ilyenkor. Elmondta, hogy a 2.-ra a pultos lány hívta meg. Kiakadtam, hogy mit képzel magáról az a könnyűvérű nőcske. Szerintetek van okom félni? Páromban tökéletesen megbízom, de rosszul esne, ha a nő bepróbálkozna. Még akkor is, ha a párom elküldené. Sok dolog eszembe jutott, hogy kiderítsem, mit szeretne a páromtól. De szerinte ne foglalkozzam vele, mert ő csak engem szeret és senki mást.
2009. szept. 2. 06:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Névtelenül mekkora szád van, te :D
2009. szept. 3. 08:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Jaj, hát nem kiment a fejemből? a pasidon biztos "SÖRÉRT DxGOK" póló volt...HAHAHAHA
2009. szept. 3. 08:15
 23/24 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 08:00

én natúrban is ilyen vagyok :D

2009. szept. 3. 09:58
 24/24 anonim válasza:
lett valami belöle a párodnak? kiváncsi lennék, mert nállunk is hasonlo a sziuácio!csak nállunk mindenapos az odajárás!
2016. jún. 27. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!