A pultos lány meghívta egy sörre. Kezdjek el aggódni?
Amennyiben a párod olyan kitűzővel és pólóban rohangászik, amire nagy betűkkel rá van írva: "foglat vagyok" esetleg "van barátnőm/feleségem" addig teljesen jogosan háborodtál fel, és igen, teljes vitorlázatban feszíts ma este a párod oldalán a bárban.
Ha nem, szerintem tiszta hülyét csinálsz magadból. Most mégis, annak a szerencsétlen, általad könnyűvérű nőcskének nevezett pultoslánynak honnan kellene tudnia, hogy a párod nem facér?
Lehet, hogy csak jó napja volt. Én eladó vagyok, ha olyan napom van, adok kisebb ajándékot a vásárlóknak, hál isten még egyikük párja sem jött be tajtékozva, hogy miért nyomulok...
Tényleg ne foglalkozz vele, igaza van a párodnak.
Szerintem se csinálj nagy ügyet ebből. Ha esetleg még egyszer meghívja csak akkor. De az is lehet, hogy a férjed igen is élvezi, hogy te féltékeny vagy.
Addig jó minden, míg elmeséli, hogy mi történt és ha problémát csinálsz ebből legközelebb biztos nem fogja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!