Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pultos lány meghívta egy...

A pultos lány meghívta egy sörre. Kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés
Párom szólt tegnap, hogy későn érkezik, mert beül egy munkatársával egy bárba. Gondoltam oké, nem gond, hisz szólt előre, és talán kéthetente egyszer fordul elő, hogy elmegy sörözni. Hazaért, kérdeztem milyen napja volt, meséljen valamit. Beszélgettünk, és mondta hogy 2 sört megivott. Csodálkoztam, mert egyet szokott ilyenkor. Elmondta, hogy a 2.-ra a pultos lány hívta meg. Kiakadtam, hogy mit képzel magáról az a könnyűvérű nőcske. Szerintetek van okom félni? Páromban tökéletesen megbízom, de rosszul esne, ha a nő bepróbálkozna. Még akkor is, ha a párom elküldené. Sok dolog eszembe jutott, hogy kiderítsem, mit szeretne a páromtól. De szerinte ne foglalkozzam vele, mert ő csak engem szeret és senki mást.
2009. szept. 2. 06:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

Ne cirkuszolj egy sz*ros sör miatt. Ha meg tökéletesen megbízol a párodban, akkor meg pláne nem értelek. Én a helyedbe nem mennék el, megmutatni a sörözőbe, hogy én igenis vagyok! Ha össze akarnak feküdni, amiről ugye jelen esetben szó sincs, akkor is megteszik, ha bemutatkozol. Felejtsd el az egészet, semmi jelentősége nincs.

)Azért ezt az irományt szívesen megmutatnám a férjemnek, hogy lássa, vannak nők akik már egy sör miatt is képesek balhét csinálni.)

2009. szept. 2. 09:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék le. Inkább belül büszke lennék, hogy a párom másnak is kéne, de ő csak engem akar. Mindenki más meg próbálkozhat.
2009. szept. 2. 10:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

elég gyerekes és primitív dolog lenne illegetni magadat a pultoslány előtt, hogy nézd, én vagyok a felesége. inkább örülj neki, hogy a párod ingyen ivott egy sört, és még az egója is rendbe lett téve.

ha ezt normálisan tudod kezelni a későbbiekben is, akkor nem fogod kiröhögtetni magad, és a férjed sem keresi máshol a boldogságot.

2009. szept. 2. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, hülye vagy csak nem érzed.
2009. szept. 2. 12:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Önmagában szerintem ez nem ad okot aggódásra. Ezt sose értettem, miért nem értik meg a feleségek, élettársak, akik nem járnak a párjukkal bulizni, kocsmázni, hogy az ott levő nők nem azért vannak ott, hogy az ő párjukat felszedjék... Annyira zavaró, amikor fel akarnak nyársalni a szemükkel... A legtöbb nő, aki szeret eljárogatni, mint pl. én is, nem arra vágyik, hogy férjjel, élettárssal kavarjon, hanem inkább egyedülálló férfival ismerkedne (vagy épp azzal sem, csak ki akar kapcsolódni)!!!!!!!!!!!! Menj csak le erre a helyre, haverkodj össze a pultoscsajjal, remélem, rájössz, hogy tévedtél! :) Meghívni egy sörre, az semmi, de tényleg.
2009. szept. 2. 12:53
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

1. nem a férjem

2. nem étterem, hanem bár

3. meleg vacsora várja itthon minden este

4. nem mentem el és nem csináltam jelenetet

5. csak megfordult a fejemben, hogy a párommal együtt elmegyünk abba a bárba, megiszunk 1 kólát, és ennyi. Lehet, hogy tényleg jófej a pultos csaj.

6. Aki hülyézett, az biztosan magából indul ki.

2009. szept. 2. 14:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én írtam azt a meleg ebédes/éttermes dolgot.

Lehet, hogy nem ismerted ezt a népi bölcseletet, vagy metaforát, ha úgy tetszik.

Azt jelenti, ha boldog melletted a párod, akkor nem fog más nő után futni. Remélem így már világos...

2009. szept. 2. 14:30
 18/24 A kérdező kommentje:

Ja értem, bocs.

Nem a nő miatt ment oda, hanem mert a munkatársa meghívta.

2009. szept. 2. 14:52
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
"6. Aki hülyézett, az biztosan magából indul ki." -> Igen magamból indulok ki, és te hozzám képest nagyon hülye vagy.
2009. szept. 2. 18:47
 20/24 anonim ***** válasza:
engem a múltkor a pultos srác hívott meg egy italra. nem tudom, hogy mondjam el a barátnőmnek. lehet, hogy meleg vagyok? vagy csak az leszek?
2009. szept. 2. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!