Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly párkapcsolat/Házasság,...

Komoly párkapcsolat/Házasság, változott a barátokkal a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy változott-e, hogyan, milyen mértékben a barátaitokkal a kapcsolatotok miután komoly párkapcsolatotok lett/megházasodtatok? Értem ezalatt azt, hogy megszűnt a barátság, vagy eltávolodtatok egymástól, vagy abszolút nem éreztetek semmiféle változást és minden ugyanúgy maradt ahogyan előtte is?

Remélem érthetően tettem fel a kérdést. :-)

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 28. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én majdnem tíz éven át folyamatosan együtt lógtam a barátaimmal. Egyetem, bulik, aztán melóhegyek. Ők minimum egy ötössel mind idősebbek voltak. Egyikünk sem hajtott párkapcsolatokra, mert csodálatosan éreztük magunkat. Aztán, amikor 27 éves lettem megismerkedtem a férjemmel és benne egy személyben megtaláltam mindent. Mi is vidékre költöztünk, egy órányira pesttől. Az első évben döbbentem rá, mennyire eltávolodtunk, de a pia-póker-koncert szentháromság nem tarthat örökké. Egyikükkel szoktam félévente talákozni, de minek. Megőrzöm a szép emlékeket. Immár más értékek szerint élünk (én szeretek a kertben bogarászni, kirándulni, hószobrot építeni, ők meg zugnyi luxusapartmanokban laknak, és elmondásuk szerint az a legfontosabb, hogy a közértben legyen kanadai lazac. pfff. Nem hiányoznak egy cseppet sem, ez az igazság.:)
2013. jan. 28. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 9 évvel vagyok fiatalabb a férjemnél. Nemrég volt az esküvőnk, de már évek óta együtt éltünk. Gimi utolsó évében költöztem hozzá. Az elején még néha buliztam, nagyon ritkán a párom is jött velem, de egy idő után már én sem szívesen mentem. Szétszéledtünk a barátokkal. Van néhány akikkel tartom a kapcsolatot legalább emailen, vagy néha összefutunk, de ők általában buliznak, pasiznak v csajoznak. Nekem már más életem van. A férjem barátai közül is csak néhány maradt, de ők komolyabbak, jó barátok, az én barátaim is lettek. Velük több közös programot tudunk csinálni.
2013. jan. 29. 10:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2013. jan. 30. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Felszínesek megszűntek, az egyetlen igazi barátnőmmel meg ugyanúgy rendszeresen találkozunk :) Illetve egy csoporttársammal van még friss "barátságunk" (még alakul), mert ilyesmire az embernek komoly párkapcsolatban is van ideje, ha időt akar rá szánni.
2013. jan. 31. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!