Anya szinte minden nap ki akar rakni. Mit csináljak?
Elváltak a szüleim, anyával élek azóta. De minden apróságért kirak a házból,- ma azert mert nem porszívóztam össze - mármint fenyegetőzik,hogy költözzek apához. (hozzá nem akarok menni, ez a lényeg). 4-es tanuló vagyok, nem iszok, ritkán járok bulizni. Ezek a fenyegetések már mindennaposak. Mit tegyek szerintetek? Köszönöm
(helyesírásért elnézést,telefonról vagyok)
Próbáld meg elmondani az anyukádnak, hogy ez nagyon túlzás, ne téged kínozzon azért amiért apukáddal zátonyra futott a kapcsolata. Bár semmi extra nincsen abban, ha dühös lesz azért amiért még kiporszívózni sem vagy hajlandó. Ha nem akarsz alkalmazkodni, akkor muszáj leszel apukádhoz menni.
Nem lehet, hogy csak túl keveset beszélgettek és ezért vált ennyire szélsőségessé a kapcsolatotok?
18 éves korodig nem rakhat ki. A te házad is, a te lakhelyed.
Ha továbbra is ezzel fenyegetőzik, akkor tessék segítséget kérni az ofőtól vagy iskolapszichológustól vagy a gyámügytől vagy a rendőrségről! Ugyanis ez gyermekbántalmazásnak számít, mert lelki (nem is kicsi!) terror.
na azért én meghallgatnám az anya véleményét is. El tudom képzelni, hogy 12 óra után hazaesik a gyárból, és azt látja, gyerek ül a gép előtt, tv megy, villany ég 3 helyiségben, és még arra se volt képes, hogy felporszívózzon, mikor tegnap megkérte rá...láttunk már ilyet... és most mindenki szerint az anya a szemét dög, meg a sárkány...
lehet lepontozni...
3-as hülyeséget írtál...
8-nak igaza van.
Nem tudom hány éves vagy kérdező,de anyukád valószínű nem gondolja komolyan amit mond,csak mérgében mondja.Nem lehet hogy igaza van??Talán segíthetnél neki a házimunkában,nem hiszem hogy még olyan kicsi lennél,hogy ne tehetnéd meg.Ott laksz te is,és anyukád nem a cseléded,hanem az Anyukád.Nem mindjárt pattogni kéne meg lázadozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!