Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki nem állhatom az anyósjelölt...

Ki nem állhatom az anyósjelöltemet! Vélemények?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt másfél éve lakunk az anyjáéknál mert nekem jelenleg nincs munkám párom fizetése meg nem lenne arra elég h elköltözhessünk.Azért a pároméknál lakunk mert neki közel van a munkahelye én meg 160 km-re lakok(laktam amíg ide nem jöttem)Az anyósjelöltemmel eleinte jó volt a kapcsolatom de most az utóbbi időbe ki nem állhatom. Állandóan bőg nekünk panaszkodik h nincsen pénze mindig meg akar halni neki állandóan fáj mindene ez már odáig fajult h még a mentőt is kihívta és elvitette magát a kórházba és kiderült h nincs semmi baja. Tudni kell h a páromnak van egy bátyja akinek már van családja 1 gyereke.Amikor jönnek ide a bátyjáék az anyjának egy csapásra megszűnik minden gondja egész nap nevetgél akkor nem fáj semmije.

Úgy érzem h bennünk pontosabban páromban csak a pénzt látja és kijelentette h nem szeretné ha lenne családunk mert akkor mi lesz vele (anyagilag). Nem tudom mit csnáljak már....ötletek?

2013. jan. 27. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ti nem tudjátok magatopkat eltartani az ő nyugdijábol is élsz de ő húzz le titeket pénzel.
2013. jan. 27. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem állhatod? Hát akkor el lehet költözni. Ja azért arra jó, hogy nála lakhass? Nem csak neked, de neki is el kell viselnie a te hülyeségeidet, és lehet, hogy furcsa, de nem te teszel neki szívességet azzal, hogy nála laksz. De mondd meg neki nyugodtan, amit ide leírtál, kíváncsi leszek, akkor mennyire marasztalna téged.
2013. jan. 27. 19:04
 13/20 A kérdező kommentje:
ki mondta h nyugdíjas? a férje is él még elég jól keres , ja és neki sincs munkája ugyanúgy mint nekem őt is krúgták mint engem és elég nehéz munkát találni..mindegy. Persze azt is tehetném h elmegyünk párommal hozzánk de mivel neki itt van a munkahelye azért vagyok itt náluk. És azért lakok itt mert csak így lehetek a párommal mert amint írtam ami egyesek figyelmét elkerülte az az h 160 km-re lakok innen...
2013. jan. 27. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Ez semmit nem változtat azon hogy rajtuk élősködsz és ő tesz szívességet neked azzal, hogy nála lakhatsz. Ahhoz meg mondd már meg hogy mi közöd van, hogy ő vagy a férje keresi a pénzt. Komolyan mutasd meg neki ezt a kérdést és utána legyen ilyen nagy szád..
2013. jan. 27. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg a saját érdekedben vedd rá a párodat, hogy költözzetek olyan helyre, ahol neki is lesz új munkája meg neked is.

Ha nem akarja feladni a biztos munkáját, ami érthető is lenne, és nincs remény, hogy a közeljövőben találsz magadnak, akkor költözz el egy másik helyre, mert nem állapot, hogy ilyen hosszú ideig nincs munkád.

2013. jan. 27. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerülte el a figyelmünket a 160 km. De, a tiedet elkerülte az a kérdés, hogy hány éves vagy és mi a foglalkozásod?
2013. jan. 27. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

"a és neki sincs munkája ugyanúgy mint nekem őt is krúgták mint engem és elég nehéz munkát találni..mindegy."

Mindegy is, bizony. Dolgozott már eleget, vezeti a háztartást, kinyalja a seggetek. Engedtessék már meg neki egy kis nyafogás!

Akkor a férje fizetéséből élsz. Így már jobb? Ki ne találd, hogy a párod áll neked mindent. Az az összeg, amit ő otthon valószínűleg lead kb semmire nem elég.

2013. jan. 27. 21:32
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
50 év fele igen nehéz munkát találni, de neked mi a mentséged? keresel egyáltalán munkát? lefogadom, hogy csak mereszted a segged az internet előtt. menjél el dolgozni, és akkor nem leszel otthon egész nap hogy az anyósod nyavajgását kelljen hallgasd.
2013. jan. 27. 21:51
 19/20 anonim ***** válasza:
28%

Megértelek, de azoknak is igazuk van, akik azt mondják, hogy legyél toleránsabb az anyóssal, mert 1. idős, 2. megvan a maga baja minden idős embernek, 3. gondolom a férje nem is foglalkozik vele nagyon, 4. az idősebb fia ebből kindulva alig dugja felé a pofáját, 5. nála laksz, az az ő "felségterülete".

Másrészről megértelek, mert nekem is van egy anyósom, akinek megvannak a maga allűrjei a hazudozástól kezdve mások kihasználásáig. De amíg nem velem vagy a párommal teszi, addig nem érdekel. Nekünk is állandóan sír, én már gyűlölök átmenni hozzá, mert tudom, hogy mi vár rám. De megyek, mert a párom szereti, hiszen az anyja. Ez van.

Én azt javaslom, hogy ameddig nincs munkád, ne puffogj és ne fordulj még jobban ellene, fogadd el, hogy ő sajnos ilyen. Megváltoztatni nem fogod tudni, csak a helyzeted lesz jobb, ha külön háztartásban lesztek!

2013. jan. 29. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Megbeszélted már a barátoddal, hogy mikor költöztök és hova? Vagy hogy te egyedül elköltözöl, ha belátható időn belül ő nem akar?
2013. jan. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!