Ki nem állhatom az anyósjelöltemet! Vélemények?
Párommal 4 éve vagyunk együtt másfél éve lakunk az anyjáéknál mert nekem jelenleg nincs munkám párom fizetése meg nem lenne arra elég h elköltözhessünk.Azért a pároméknál lakunk mert neki közel van a munkahelye én meg 160 km-re lakok(laktam amíg ide nem jöttem)Az anyósjelöltemmel eleinte jó volt a kapcsolatom de most az utóbbi időbe ki nem állhatom. Állandóan bőg nekünk panaszkodik h nincsen pénze mindig meg akar halni neki állandóan fáj mindene ez már odáig fajult h még a mentőt is kihívta és elvitette magát a kórházba és kiderült h nincs semmi baja. Tudni kell h a páromnak van egy bátyja akinek már van családja 1 gyereke.Amikor jönnek ide a bátyjáék az anyjának egy csapásra megszűnik minden gondja egész nap nevetgél akkor nem fáj semmije.
Úgy érzem h bennünk pontosabban páromban csak a pénzt látja és kijelentette h nem szeretné ha lenne családunk mert akkor mi lesz vele (anyagilag). Nem tudom mit csnáljak már....ötletek?
Tényleg a saját érdekedben vedd rá a párodat, hogy költözzetek olyan helyre, ahol neki is lesz új munkája meg neked is.
Ha nem akarja feladni a biztos munkáját, ami érthető is lenne, és nincs remény, hogy a közeljövőben találsz magadnak, akkor költözz el egy másik helyre, mert nem állapot, hogy ilyen hosszú ideig nincs munkád.
"a és neki sincs munkája ugyanúgy mint nekem őt is krúgták mint engem és elég nehéz munkát találni..mindegy."
Mindegy is, bizony. Dolgozott már eleget, vezeti a háztartást, kinyalja a seggetek. Engedtessék már meg neki egy kis nyafogás!
Akkor a férje fizetéséből élsz. Így már jobb? Ki ne találd, hogy a párod áll neked mindent. Az az összeg, amit ő otthon valószínűleg lead kb semmire nem elég.
Megértelek, de azoknak is igazuk van, akik azt mondják, hogy legyél toleránsabb az anyóssal, mert 1. idős, 2. megvan a maga baja minden idős embernek, 3. gondolom a férje nem is foglalkozik vele nagyon, 4. az idősebb fia ebből kindulva alig dugja felé a pofáját, 5. nála laksz, az az ő "felségterülete".
Másrészről megértelek, mert nekem is van egy anyósom, akinek megvannak a maga allűrjei a hazudozástól kezdve mások kihasználásáig. De amíg nem velem vagy a párommal teszi, addig nem érdekel. Nekünk is állandóan sír, én már gyűlölök átmenni hozzá, mert tudom, hogy mi vár rám. De megyek, mert a párom szereti, hiszen az anyja. Ez van.
Én azt javaslom, hogy ameddig nincs munkád, ne puffogj és ne fordulj még jobban ellene, fogadd el, hogy ő sajnos ilyen. Megváltoztatni nem fogod tudni, csak a helyzeted lesz jobb, ha külön háztartásban lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!