Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekbántalmazás, mit...

Gyermekbántalmazás, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves lány vagyok. 6 fős családban élek, viszont csak a szüleimmel és a 7 éves öcsémmel élek együtt. A nővéremék már elköltöztek. Az a helyzet , hogy nem vagyok jóban a szüleimmel. Eleinte csak anyámmal voltak gondjaim.. sosem szeretett .. és nem is tagadta.. de mostanság apámmal sem jó a kapcsolatom, az a baj ,hogy egyre kilátástalanabb a helyzet. Nem csak nem törődnek velem, hanem vernek is..2 hete annyira megütöttek ,hogy napokig fájt a fejem és hányingerem volt , de nem mertem senkinek sem szólni. Volt már úgy ,hogy inkább másoknál aludtam csak ,hogy ne kelljen elviselni azt amit a fejemhez vágnak.. Csak úgy.. pedig igyekszem mindent megtenni ,hogy ne legyen okuk rá.. de van ,hogy már elég.. Kihez kellene fordulnom, hogy elkerülhessek itthonról? Tudom butaság idegenektől választ várni a problémáimra .. De kérlek segítsetek! Egyre elviselhetetlenebb a helyzet!

2013. jan. 27. 13:28
1 2
 11/12 kovpet ***** válasza:

"18 éves kor fölött a kutyát sem érdekel, hogy vernek-e vagy sem"

Ez nem igaz. 90 évest sem lehet verni és 10 évest sem.

2013. jan. 27. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
a rendőrség tényleg nem fog vele foglakozni ide egy szerető barát kell aki megtanitja a szuleidet gyereket nevelni. A volt bartnomet állandóan vertek a szülei akkor borult ki a bili mikor vérző fejjel és felrepedt ajkakal jött hozzám. fel év felfugesztett lett az eredménye de megérte mert akit szeretek az életem árán is megvedem. most is baráti a a viszonyunk is szamithatunk egymásra
2013. márc. 28. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!