Beleszerettem a férjem egyik nagyon jó barátjába. Mit tegyek hogy kiverjem a fejemből?
Szeretem a férjemet, már 10 éve vagyunk együtt. Igaz, már nem az a bizonyos lángoló szerelem, de nagyon szeretem.
A gond az, hogy úgy érzem beleszerettem egy nagyon jó barátunkba. Ő nős (4 éve), egy kislány apukája. Nagyon sokszor találkozunk, egyrészt mert egy faluban lakunk, másrészt mert sokszor tartunk baráti összejöveteleket.
Sosem csaltam meg a férjem, és nem is szeretném!!!
Ezzel a férfival annyira egyformák vagyunk, ilyen összhangot még sosem tapasztaltam.. izzik köztünk a levegő..nem csak részemről erős a vonzódás..Nem tudom mit tegyek - nem szüntethetem meg a baráti találkozókat, nem "bújhatok el előle" stb.. De ez szerintem így sokáig nem jó..
Valahogy ki tudnám Őt verni a fejemből??
Remélem olvasod még!
Mi lett veletek?
Hasonló helyzetbe vagyok és én nem tudtam ellenállni,pedig próbáltam!!!
Ő nem akarja elhagyni a feleségét(aki barátnőm) én nem akarom elhagyni a férjemet(aki a barátja),de így meg csak szenvedek.Annyira szeretem Őt mint soha senkit életemben.Ráadásul megalázóak a "hazug 5-10-20 percek." és titkolt telefonok.Szex még nem volt köztünk(3 hónapja vagyunk együtt).Remélem Te kilábaltál és nem szenvedsz mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!