Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen családokról?

Figyelt kérdés
Ahol a kiskorú, vagy fiatal, még kereset nélküli gyerekek márkás cuccokban, iphone 5-tel járkálnak, tenisz órákra járnak, külföldön tanulnak,drága verdával mászkálnak még a szomszéd utcába is, szülők meg szakadt ,kopott ruhákban járnak,városi busszal, vagy gyalog, pedig jól keresnek.
2013. jan. 26. 14:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Normális szülő a gyerekére költi a pénzt nem magára. Az hogy ki mit vessz a gyerekének, senkire se tartozik.
2013. jan. 26. 16:06
 32/37 anonim ***** válasza:
Ő bajuk.
2013. jan. 26. 16:06
 33/37 anonim ***** válasza:

"igen, nem ilyen vallási dolog ez?amúgy szívorvos, kórházi osztályon van, fiam kérdezgette, hogy ez olyan szokás náluk"

Van zsidó ismerősöm, ők nem járnak szakadtan, szerintem nem a vallásuk miatt van ez.

2013. jan. 26. 17:21
 34/37 anonim ***** válasza:
Ő dolguk
2013. jan. 26. 17:28
 35/37 anonim ***** válasza:
Zohan: nem ítéllek el, csak feleslegesnek tartom.
2013. jan. 26. 17:46
 36/37 anonim ***** válasza:
Jaj igen, írnom kellett volna, hogy ezt a mobilt a saját pénzemből vettem. Megdolgoztam érte, nem tették a seggem alá. 2 éve kezdtem el spórolni, mert tudtam, hogy előbb-utóbb ki fog jönni egy erős telefon.
2013. jan. 26. 18:32
 37/37 anonim ***** válasza:

A sportolás jó, és az iskola sem válik kárukra. Az már más kérdés, hogy mi marad meg ezekből.

Viszont sokan nem tanítják meg a gyerekeiknek azt, hogy a drága cuccokért dolgozni kell, nem is keveset.

Sajnos a tiniket hamar elkapja a szalag, és teljesen az van a fejükben, hogy csak az ember, akinek drága holmijai vannak.

Aztán jön a koppanás, mikor valaki lerázza őket, mert egész egyszerűen nem fogta meg semmivel az illetőt, és "ára" sincsen az illetőnek.

2013. jan. 26. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!