Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen családokról?

Figyelt kérdés
Ahol a kiskorú, vagy fiatal, még kereset nélküli gyerekek márkás cuccokban, iphone 5-tel járkálnak, tenisz órákra járnak, külföldön tanulnak,drága verdával mászkálnak még a szomszéd utcába is, szülők meg szakadt ,kopott ruhákban járnak,városi busszal, vagy gyalog, pedig jól keresnek.
2013. jan. 26. 14:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem is kell megértened őket. Te (majd) másképp csinálod. Lehet, hogy nem csinálják jól (majd kiderül, mint mondtam), de ez ne okozzon neked fejtörést.
2013. jan. 26. 14:57
 22/37 anonim ***** válasza:
69%
Nekem Samsung Galaxy S3-asom van ami jobb mint az iPhone 5, és akkor már egyből elítélsz? Mellesleg én is tízen éves vagyok.
2013. jan. 26. 15:00
 23/37 anonim ***** válasza:
Anyukámnak vállalkozása van, és ugyan mi nem rohangálunk iPhone-nal, vagy hasonlóval, nem hordunk nagyon márkás cuccokat - én pl. olcsóbb üzletekből, kínaiból szoktam felöltözni csinosan - de anyám az öltözködése alapján egy kicsit trógernek számít. Az utcára kimegy melegítőben, kinyúlt pólóban, és kócos hajjal. Szinte csak melegítői vannak, minimális mértékű elegánsabb darabbal.
2013. jan. 26. 15:01
 24/37 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa. Valamilyen szinten egy szülőnek példát is kell mutatni a gyereknek. S elég érdekes, ha megy pl. szülőire, s szakadt a ruhája orvos,iskolaigazgató létére. Vagy ha még oda nem is szakadtba megy, de ha utcán olyanba jelenik meg, az elég érdekes.
2013. jan. 26. 15:06
 25/37 anonim válasza:
100%

Ez nálunk is így van,persze nem ennyire erősen (luxus kocsi) de nekem is iphone5-öm van meg márkás cuccaim.Testvéremnek is fizetik az egyetemet.De anyának csak 2 nadrágja van az egyik abból is szakadt de erről nem én tehetek hogy ez mind így van.Anyukám sokkal többet keres mint 2000€ de nem hajlandó elmenni vásárolni magának. Mindig mondom neki de csak a kifogások jönnek nekem meg mindent meg akar adni pedig megérteném azt is ha azt mondaná hogy nem.Ez van.ő dönti el hogy mire költ.

Az meg hogy ők zsidók az hogy jön ide?

2013. jan. 26. 15:07
 26/37 anonim ***** válasza:
Talán azt hiszi, hogy ez valami vallási izé, hogy így kell nevelni a gyerekeket.
2013. jan. 26. 15:11
 27/37 A kérdező kommentje:
igen, nem ilyen vallási dolog ez?amúgy szívorvos, kórházi osztályon van, fiam kérdezgette, hogy ez olyan szokás náluk
2013. jan. 26. 15:12
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

zohan123! Én pl nem ítéllek el, hogy tizenéves létedre a szüleid ilyen drága készülékkel leptek meg. Én azt ítélem el, amikor már szinte elvárás, hogy egy gyerek ilyennel járkáljon iskolába, mert csak azzal tud kitűnni a többiek közül. S ha valaki szegényebb családból származik, akkor azt lenézik, mert neki a szülei nem tolnak alá mindent.

Nem attól fog egy gyerek többet érni, minél drágább dolgai vannak.

2013. jan. 26. 15:15
 29/37 A kérdező kommentje:
ZOhan:én sem ítéllek el egy telefon végett
2013. jan. 26. 15:16
 30/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező is feléri ésszel,hogy nincs hozzá köze,de azért beszélgetni nem lehet a témáról?
2013. jan. 26. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!