Mi a véleményetek a 21. századi családokról?
hát elég nagy a szórás ahhoz hogy ne lehessen egységes véleményt alkotni, de szerintem régen is voltak ugyanekkora különbségek családok között csak nem láttak bele egymás életébe ennyire az emberek
nem volt divat kiteregetni a szennyest..
21.század alatt a "most"-os értem :D
tudom hogy nem lehet általánosítani, mindig vannak kivételek :)
A 21. században több elfogadott családmodell létezik
papa-mama-gyerek(ek)
papa-gyerek(ek)
mama-gyerek(ek)
papa-barátnő-papa gyereke/i
mama-barát-mama gyereke/i
papa-barátnő-papa gyereke/i-barátnő gyereke/i
mama-barát-mama gyereke/i-barát gyereke/i
papa-barátnő-közös gyerekük/eik- barátnő gyereke/i
mama-barát-közös gyerekük/eik-barát gyereke/i
papa-barátnő-papa gyereke/i-barátnő gyereke/i-közös gyerekük/eik
mama-barát-mama gyereke/i-barát gyereke/i-közös gyerekük/eik
meg még van egyéb is, bár szerintem ez a legutolsó a legdurvább. Mindnek mások az előnyei, hátrányai, más a vélemény is talán róluk. Bonyolultak a családok manapság :)
igen, a 21. sz.-i családok a patchwork családok.
az ominózus mondás: a te gyereked, meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket.
én 14 éves koromtól éltem úgy, hogy anyu meg én, plusz anyu barátja, és az ő lánya.
a fickó egy katasztrófa, a lányával kijöttem, lojális voltam hozzá, és bevédtem, ha az apja ge.cizett vele.
aláírom, hogy jobb azért a normális, 20.sz.-i családmodell, ahol anya-apa-gyerekek a felállás, de egy ilyen összefoltozott család is lehet boldog és normális, ha intelligensen állnak a felek a dologhoz.
persze úgy tervezem, hogy az én leendő családom nem így fog összeállni, de ha mégis mást hoz az élet, akkor igyekszem hozzá idomulni :) a lényeg úgyis az, h nyugi legyen, szeretet, és anyagi biztonság. a többi részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!