Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok, ha egész...

Ti mit gondolnátok, ha egész éjszaka nem menne haza a párotok?

Figyelt kérdés
Tegnap kicsit összevesztünk, de szerintem ez nem ok arra, hogy elmenjen kora délután és reggel hétkor jöjjön haza. Közbe hívogattam párszor meg sms-t is küldtem, mert azért aggódtam is, hogy nincs-e valami baja. De nem reagált semmire. Reggel hétkor hazajött és mintha mi sem történt volna, tök természetes, hogy ő állítólag a haverjánál töltötte az éjszakát se szó, se beszéd. Mondtam neki, menjen akkor vissza oda,ahol eddig volt. De csak folyton ölelget, meg rajtam lógna. Kérdeztem nem vette észre, hogy csörgött a telefonja? A válasz nem, mert le volt némítva. Persze és gondolom 16 órán keresztül a telefonjáára se nézett...
2013. jan. 26. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Más nőt dörrentett az éjjel, ez szinte biztos. Egyébként te se tartod valami sokra magad kedves kérdező, ha eltűröd, hogy a párod más nőket becézgessen... Kovácsolj magadnak némi önbecsülést, ezt tanácsolom és hajítsd ki a "párodat".
2013. jan. 26. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Először is elővenném, hogy beszéljük meg a dolgot. Ha erre nem hajlandó, akkor lapát. Semmiféle konfliktust nem lehet úgy kezelni, és megoldani, hogy durcis háromévest játszunk.
2013. jan. 26. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Fognám a kis motyóját,kiraknám az ajtó elé.Ennyi.Az nem megoldás,hogy eltűnik egész északára,haza sem szól,hogy él-e még,aztán meg mikor hazajön akkor simul mint egy kiskutya.A haverját nem lenne érdemes megkérdezni mert úgyis csak falazna a párodnak.

A vitátokkal kapcsolatban úgy gondolom,hogy neked van igazad,ha együtt vagy valakivel akkor nem illik más nőkkel flörtölgetni mert rohadt nagy bunkóság a párod felé.

Én ezek után már nem adnék új esélyt,szerintem még rakd ki ma a szűrét.

2013. jan. 28. 10:21
 14/14 sni válasza:
ha már lapátra tevés, nagyon könnyen mondjátok, csak nem tudjátok kié a lakás! Mivel a mienket én fizetem, asszony egyszer mondaná, hogy kirakja a cuccom, valószínűleg én raknám ki! A párod vagy nőnél volt, vagy a haverjánál, de ha beduzzogott, másnap ne jópofizzon! Így egy tartás nélküli gerinctelen senki, ezzel el is ismeri, hogy neked volt igazad! Amúgy a legjobb barátommal is max 4 órát beszélünk, mert neki is van dolga!
2013. febr. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!