Ti hol, illetve hogyan ismertétek meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Munkahely, suli, buli...2013. jan. 25. 17:23
14/27 anonim válasza:
gimis koliban ismerkedtünk meg 14 évesen, házibuliban kerültünk jóba 16 évesen, kocsmázáson jöttünk össze 17 évesen. :)
most vagyunk együtt 2 éve
15/27 anonim válasza:
startrandin, pont tegnap volt 4 éve! Nagyon boldogok vagyunk, soha nem veszekszünk, teljesen egyformák a céljaink, egyforma a gondolkodásunk. Fél éve házasok vagyunk. Tehát akik a netes ismerkedés ellen vannak, lehet ott is szerencséje az embernek, nem lehetetlen a neten megtalálni a párunkat.
16/27 anonim válasza:
Külföldön... én nyaraltam, ő dolgozott. Itthon valószínűleg sose találkoztunk volna :)
17/27 anonim válasza:
Egy közös barátunk szülinapi buliján :)
18/27 anonim válasza:
Honfoglaló online játékon dobott össze minket a gép 6 évvel ezelőtt, 130 km-rel köztünk:)
19/27 anonim válasza:
Munkahelyen. Csak akkor még mással voltam. De türelmesen kivárt "röpke" fél évet, hogy feltehesse azt a bizonyos kérdést :)
20/27 anonim válasza:
Egy sztriptiz barban.en ott dolgoztam o meg a dj volt.5 evvel kesobb volt az eskuvonk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!