Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom azt mondani a...

Van jogom azt mondani a páromnak, hogy nem viheti a gyerekünket az anyjához?

Figyelt kérdés
A szülei alkoholisták, ezenkívül volt egy balhénk is. Még mielőtt megszületett a lányunk mondtam, hogy soha nem fogok leülni velük egy asztalhoz. 3 éves a lányunk, párszor az apukájával már elment 1-2 órára hozzájuk. Most hétvégén a páromnak le kell mennie segíteni a testvérének, azt mondta vinné a lányunkat is, ott aludnának. Én ezt nem akarom. Tudom, hogy az apja minden nap részeg, ha még az anyja nem is. Ezenkívül elég bunkó emberek.

2013. jan. 25. 12:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Akkor talán pont ezért kellene engedned.

Ha a párod is kiábrándulna, akkor többé ebből nem lenne vita.

2013. jan. 25. 15:22
 32/34 A kérdező kommentje:

31

Ebben van valami, átgondolom és max megyek én is..

2013. jan. 25. 15:24
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem is feltétlenül kell menned.

Szerintem ha megjátszanák ezt a fetrengős berúgást a párod maga jönne haza a gyerekkel együtt. Biztos nem engedné, hogy a lánya előtt ez megtörténjen.

2013. jan. 25. 15:31
 34/34 anonim ***** válasza:
Nincs. És hiába bizonygatod az igazadat, hogy márpedig van, és érvelsz, kapálózol kézzel-lábbal, akkor sincs. Ennyi. Próbálkozhatsz, de ha a párod vinni akarja, vinni is fogja (ha csak nem nyámnyila papucs, akinek az asszony dirigál).
2013. jan. 25. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!