Miért játszik ilyet az anyósom? 40 évesek vagyunk a párom is én is, van egy kisfiunk 20 hónapos, sok mindent kap az anyósomtól, és nagyon sok mindent a nővéreméktől, és termsézetesen tőlünk, szüleitől is. Amit észrevettem az anyósomon az a következő.
...meglt a gyereken egy pulcsit, tök sima teszkós pulcsi. Ő elájul a gyönyörűségtől, hogy micsoda szuper pulcsija van a gyereknek, kitől van?? Mondom:Tőled. Ő elégedetten:Ó,igen? Ezerszer eljátszotta, meguntam. Következő alkalommal ez történt:Ó de szép akrámije van a gyereknek. Kitől kapta?? Én:A nővéreméktől! Ő:Na ne mond,mert tőlem kapta emlékszem, hogy én vettem. Na itt vérszemet, kaptam és ettől kezdve mindig lódítottam neki, hogy mástól kapta a gyerek, ő meg azonnal mondta, hogy nem, mert ő vette neki.
Mi a baja? Valami baja csak van? Beteg? Agyament? nem tudok mire gondolni? Ki az az elmebeteg aki ilyen hülyeségekkel játszadozik?
Ez az oldal elvileg azért van, hogy kérdezzünk, tanácsot kérjünk, segítsünk egymásnak. Ehelyett egy ideje azt olvasom, hogy sokan leszólják a kérdezőket, hogy "miért tőlünk kérded?", "Mi honnan tudjuk?", "Gyerekesen fogalmazol" , "Vegyél egy helyesírási szótárt".
Komolyan ideáig fajult az oldal, vagy mi lettünk ennyire feszültek, hogy már tanácsadás helyett inkább piszkáljuk a kérdezőket?
hatalmas pont a 41-nek :-)
szívemből szóltál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!