Nagyon gáz, ha nem merek a férjemtől pénzt kérni?
34 hetes terhes vagyok és egy ideje hüvelygombám van.Egyszer előjön,aztán elmúlik.Eddig csak Canesten krémet használtam,most viszont közeledik a szülés és úgy gondolom ideje lenne hüvelykúpra váltani a baba érdekében,hogy teljesen kitisztuljak.
Néztem az árát és 2000 forint körül van.Mivel én csak gyakorlaton dolgozom, a havi keresetem 13.000 forint 60 százaléka,ami már el is ment a ballagási képekre és édesanyám születésnapi ajándékára.Más jövedelmem nincs.
A férjem nem nagyon támogat anyagilag,egyszer adott 15.000 forintot 15 hetes terhesen,hogy költsem ételre.Azóta 2000 forintot adott,karácsonyra egy bon-bont,pedig 300 ezres fizetése van havonta.
Már megvette a babakocsit,babaágyat,én vettem a ruhákat és jövőhónapban tervezi megvenni a mellszívót és a kórházba a dolgokat.
A sok kiadása miatt félek tőle pénzt kérni,nem szokásom és nem tudom hogy álljak a dologhoz,viszont egyre jobban kezd zavarni,mert nem tudom,hogy a baba után ha például szükségem van egy-két kozmetikai dologra,akkor hogyan közöljem vele,hogy szükségem lenne egy kis pénzre,még ha csak 2000 forintra is.
A babának kétségtelenül meg ad mindent már most,de én kicsit háttérben érzem magam.
Sokszor közös bevásárlásnál nem merek édességeket vagy olyat kérni,amit kívánok,hanem azt mondom,hogy "Pillanat szívem,elmegyek veszek magamnak egy kis csokit..és külön fizetem ki." Múltkor külön kosárba vásároltunk be.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?Normális ez?
Úristen! Ti így vállaltok gyereket?! Milyen kapcsolat ez? Ő megvette ezt, te megvetted azt... B@sszus, ezt együtt kellene! A másik meg, hogy nem is kéne kérned! Sz@r 2000 Ft-ról beszélünk! Nehogymár ezt kérni kelljen, főleg, hogy az egészségetekről van szó!
Komolyan nem értem!
Nálunk egy számla van, két kártyával, ami felett mindketten rendelkezünk. Emellett, ami otthon van pénz kérdés nélkül lehet elvenni.
Ami nálatok megy az nem normális! Félsz egy kis csokit venni?! Ne már! Változtassatok mert ez nem vezet semmi jóra!
Mi az, hogy "és külön fizetem"?
H*lye vagy te, édes lányom?! :D A párod nyilván nem tagadná meg tőled, amit szeretnél.
Ez az enyém-tiéd játék meg nem egy élhető dolog. Ilyen elven miért eszel abból az ételből, amit ő vesz meg? :D
Érted a problémát, ugye?
20N
Ilyesmit nem használhatsz terhesen !
Menj el orvoshoz ,írass ki gyógyszert. Add oda a férjednek a receptet és kérd meg hogy váltsa ki ,mert szükséged van rá.Mond el hogy mi is ez ,terhesen változik a hüvely flórája nem nehéz összeszedni ilyet.
Amúgy meg az egész kapcsolatotokat gondold át és beszéld meg vele,mert ez így gáz.
Néha Én sem "merek" kérni mert tudom rengeteg kiadása van,de ez csak az Én szorongásom ,nem a reakcióitól félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!