Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért érdemes így élni?

MIért érdemes így élni?

Figyelt kérdés

Kicsit talán elvontnak tűnik a kérdésem. De annyi megcsalás, becsapás, hazugság van. A saját volt kapcsolatomban is. AZ élet meg olyan rövid. Elárasztott a volt párom be nem tartott ígéretekkel. Azóta is olykor írogat.

Szóval: miért csinálja ezt, aki csinálja? Tudom, ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk. De hogy lehet ennyire nyilvánvalóan nem fair módon bánni másokkal, bántalmazni, kihasználni őket, és soha be nem látni?

Én is hiába mondtam a volt páromnak. Egyszerűen mintha nem is hallaná, mit mondok.

Szörnyű érzés a tehetetlenség, hogy nem érti meg - miközben fordított esetben az ilyen emberek szuperérzékenyek!

Én nem csaltam meg, csaptam be a párom, nem flörtöltem másokkal előtte vagy mögötte, nem ígérgettem felelőtlenül, és nem hibáztattam őt magam helyett. Ez ennyire nem számít?

2013. jan. 22. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én pont ezen gondolkodtam.Egyszerűen nem értem az embereket.Persze mindenki játszmázik,de azt veszem észre,higy egyre durvább módszerekkel.Gátlástalanul átgázolnak egymáson egy adott cél érdekében.Semmi nem számít.Ezeket én is megkaptam és kapom az élettől,de fogalmam sincs miért.Nem vertem és verek át senkit....stb.Normalisan viselkedem embertársaimmal.Ennek ellenére egymás után kapom a durvábbnál durvább gesztusokat.Olyan,mintha meg lenne mindenki kergülve.
2013. jan. 22. 09:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem érdemes így élni. De egyszerű a dolog:te ne élj így, és aki ilyen, azzal szakítsd meg a kapcsolatot.

Én ebben a szellemben élek, aki nem érdemes rá, azt egyszerűen kizárom az életemből. Maradnak azok, akikre érdemes időt szánni, akik nem csapnak be, nem játszmáznak.

Nem igaz ugyanis, hogy minden ember ilyen. Csak ne sajnáld az időt arra, hogy megkeresd azokat, akik nem ilyenek.

2013. jan. 22. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!