Meddig érdemes még reménykednem?
Szerintetek meddig érdemes még reménykednem, hogy én is megtalálom a párom egy olyan lány személyében, aki hajlandó kívül-belül elfogadni?
25 éves vagyok. Főiskolát végeztem, most dolgozok.
De maga a "karrierépítés" egyáltalán nem vonz. Egy éve már észrevettem magamon, hogy a sok kudarc és sikertelenség miatt valahogy a veszélyes dolgokhoz kezdtem vonzódni. Talán pszichológia: a feszültséglevezetésnek egy formája lehet vagy ilyesmi.
A lényeg az, hogy már nem tudom meddig érdemes várnom, de eddig éveket vártam. Megfáradtam.
Most már hajlok afelé, hogy felrúgjam az eddigi életemet és kimenjek külföldre. Közel keleten biztos van valami állás, amit nem szívesen végez európai ember a háborús kockázatok miatt. Vagy jelentkeznék az idegenlégióba. Ez utóbbi sem lehetetlen, mert fizikailag végig bírnám csinálni, mert rendszeresen sportolok.
Csak ebbe nem tudok fejest ugrani, mert nem olyan családból származom, hogy kimegyek nem érek el semmit, visszajövök és gond nélkül eltartanak, vagy szereznek munkát nekem. Ezt a munkát is 10 hónap után találtam... és ha egyszer kilépek nem vesznek vissza.
Lehet, hogy túl gyerekes, de szerintetek érdemes ilyenkor kitűzni egy időpontot, hogy ha jövő januárig a helyzet változatlan akkor indulok? Addig meg tervezgetem, hogy hová menjek.
Mert a mostani életemet nem tudnám sokáig élni. Ha kapcsolatom nincs, akkor legalább kalandra és "veszélyre" vágynék.
Természetesen ezt csinálom. Csak valahogy mindig annyiban marad a történtet, hogy "legyünk csak barátok". Rosszabb esetben nekem sírnak, hogy miért nem veszi őket észre az a pasi, aki tetszik nekik...
Meg ugye kívülről sok lány tetszik, de kevés az aki belül is megfog. Ez még jobban ritkítja az esélyeimet, amik már a nullához konvergálnak.
Ezért szeretném befejezni ezt az életemet, és valahol újat kezdeni, amibe nem férne bele egy párkapcsolat vagy hasonló. Ezért írtam a bevezetőbe azt amit.
Most nem ertem, mit kell ketsegbeesni. En marciusban leszek 25, lany, szoval a korombeliek ilyenkor mar szulnek, nekem meg meg mindig nincs kapcsolatom. Majd lesz, ha eljon az ideje. Fiatal vagy meg, penzt is lelhetsz :) (Errefele ez egy mondas, azt jelenti, elotted az elet, meg barmi megtortenhet). Nem mondom, hogy mindig igy gondolkozok, de igyekszem :)
Ami meg a karrierepitest illeti, csinald azt, amit szeretsz, ha az minden vagyad, hogy idegenlegioba menj, akkor hajra, amugy nem zarna ki ez sem a parkapcsolatot, en pl mindig egy egyenruhas pasira vagytam, akire buszke lehetek, akkor is, ha nincs velem sulve- fove- de nemreg "megegettem magam" egy katonaval, ugyhogy most ezt a vagyamat egy kicsit felreteszem :))
Az idopont szerintem meg jo otlet, de csak ugy, ha idokozben minden toled telhetot megteszel azert, amit tulajdonkeppen szeretnel- hogy szerezz egy baratnot jelen esetben.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!