Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, érdemes egyáltalán remenykednem?
Nem rég láttam egy fiút egy lagziban, nagyon bejön nekem:)
csak az a baj, hogy nagyon messze lakik 120 km a távolság.
Tudom, hogy attol meg lehet bármi, bejelöltem az egyik közösségi oldalon (facebook) de nem tudom mit írjak neki, tudom, hogy nem rég szakitott a baratnőjével mert megcsalta.
mit irjak neki, hogy ne is legyen sem nyomulos sem pedig butaság
az első tanácsa jó, de szerintem ne kérdezz rá h miért csalta meg...ehhez semmi közöd, ez kényes téma... túl személyes és okoskodó lenne, ezt nem birják a pasik.
irj rá, beszélgessetek először a lagziról h milyen volt aztán minden másról kérdezd meg h van stb
Attól is függ, beszéltél-e már vele.
Ha még nem, akkor írhatod neki, hogy emlékszik-e rád, abból a bizonyos lagziból, megírod neki pl. hogy szimpatikus volt neked, azért is jelölted be, aztán utána lehet érdeklődni mindenféle általános dologról, munka, tanulás, érdeklődési kör...stb. aztán ha neki is van kedve találkozhattok.
Ha már beszéltetek, akkor megkérdezheted, azóta mi van vele, milyen volt a nyár..és így tovább
Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!