Hogyan boldogulhatnék jobban a párom 12 éves lányával?
Konkrétan az anya és az apja is elhagyta szeretni kéne nem verni. Gondolj bele a helyzetébe mire hozzá szokik az új élethez ahhoz kell vagy egy év 1 hónap az semmi. Barátsággal fordulj felé és javulni fog a helyzet.
A nevelési tanácsadot is keresétek fel ott ingyenes család terápiát kapnátok segitene összeszokni.
Minket semminek nézett eddig is, most is, mert nincs 100000Ft-os telefonunk és nem a plázákból öltözködünk.
Én sem veréssel akarom nevelni, de amikor beleköpött a tűzhelyen fővő ételbe, mert "ő nem fog marhahúst enni", akkor már nálam is elszakadt a cérna.
Nevelésibe járunk vele 4 hónapja, de ott is csak annyit tudtak mondani, hogy amíg ő nem akar változni, addig nem is fog.
Tisztázzátok vele, közösen az apukával, hogy mik az elvárások és a szabályok és tartsátok be kőkeményen. Azt gondolom így amiket elmondtál, nem babusgatásra van szüksége.
Ha ő betartja a szabályokat, akkor kaphat ezt az, kedvességet, puszit megállapodás szerint stb. Addig meg mire fel? Nekem is eldurrant volna az agyam ha köp egyet...Legközelebb megver téleged?
Fektessétek le a szabályokat és szankcionáljátok, mert a fejetekre nő.
1. Remélem a párod téged is pofán vág majd azért, ahogyan a lányával bánsz. Egyrészt szerencsétlen kislányt az anyja, apja, nevelőszülője elhagyta, egy idegen libával kell élnie, aki csak bántja...most komolyan csodálkozol, hogy ez nem tetszik neki?!
2. A rossz életkörülményeket marha nehéz megszokni. Főleg egy gyerek számára.
3. Pszichológusnak tényleg látnia kellene a kislányt
4. Én sem ettem meg soha a marhát, rágós, undorító. A levesbe nem köptem volna, de nem ettem volna belőle. Próbálj meg olyat főzni, amit egy 12 éves kislány is meg tud enni, ne olyat, ami 50 éves jó parasztembereknek való, basszus.
ÉS NE VERD szerencsétlent, az nem vezet semmire, csak még dacosabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!