Elítélnél egy olyan nőt aki nem akar dolgozni hanem inkább otthon van mert a férje/párja eltartja?
"Ha csak ketten lennénk testvérek, anyám már régen visszament volna, így azonban lehetetlen."
Lehetetlen? Nevetnem kell.
5 gyerek és egy nagy ház sok munkával jár!
én teljes mértékben meg tudom érteni!!
Azért az 5 gyerek tényleg teljesen más dolog!
Én nem pártolom az otthonmaradást, mint láthattátok, de egy 5 gyerekes anyukának beszólni azért durva. Feltételezem pl. nem egymás utáni években jött az az 5 gyerek, így akkor is nehéz lett volna visszamennie, ha akart volna. 10 év gyereknevelés után, 5 gyerekkel, melyek közül még 1-2 ovis, hát nem sokan vennék fel...
Az ő dolga és lesz*rom, amíg nem kezdi osztani az észt a "jó anyaságról".
Én, személy szerint, megzavarodnék az ingerszegény környezettől.
Elhiszem,hogy rengeteg a munka 5 gyerek mellett.Pont ezért nem értem,hogy hogy tudta megoldani,hogy négy diplomát szerezzen,ha maga a háztartás és a gyereknevelés minden idejét kiteszi.Azt pedig végképp nem,hogy minek,ha nem veszi hasznát.
Mikor lediplomáztam alig vártam,hogy kipróbáljam magam.Nem tudtam volna csak nézegetni a papírt arról,hogy ezt és ezt tudom,de sosem csinálhatom.
"Ha hazajön este a munkából? "
Igen csak itt ütközik, ki hogy egyik szülő miért ér többet mint a másik. Apukád is lehet többet szeretne a gyerekeivel foglalkozni de nem teheti meg mert estig dolgozik. Viszont ha Anyukád is dolgozna nem kellene estig dolgozni.
Minden család más, nem kell senki mással foglalkozni csak magunkkal. A hb Anyuka ne ítélje el a dolgozó nőt és ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!