Mit mondjak az apumnak? Mit kezdhetnék magammal?
Főiskola/egyetem választás előtt állok. Jól tanulok, viszont apum azt szeretné ha továbbtanulnák közgazdásznak. De én ezt nem szeretném,egyáltalán nem érdekel ez a fajta munka. Anyummal már régebben megbeszéltem h továbbtanulás helyett dolgozni fogok. Ő nem is szeretné ha fősulira vagy egyetemre mennék... Félek attól h ha apumnak megmondom h dolgozni akarok azt fogja hinni h a barátom miatt nem tanulok tovább. Tesómnál is ugyanez volt-ráerőltette a közgazdaságtant(marketinges szakmát akart volna),de meggondolta magát és inkább elment dolgozni. De apum a mai napig bizton azt állítja h a pasija miatt ment dolgozni... Én ugyanezt nem akarom.
Viszont az utóbbi napokban elkezdtem gondolkodni h nem volna rossz elmenni grafikusnak,mivel érdekel a dolog és viszonylag jártas vagyok már benne. Széchényi egyetemen gondolkodtam(mérnök info szakra),viszont oda meg szükségesem lenne egy matek és infóérettségire. De a mi sulinkban nem érettségizünk ezekből és nem is igen volt tantárgy h ezeket tudjam gyakorolni.
Mit tegyek? Menjek el dolgozni és haragudjon rám az apum? Vagy tanuljak tovább közgazdásznak? Vagy próbáljak meg bejutni a Széchényire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!