Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel olyankor ha észreve...

Mit teszel olyankor ha észrevetted, hogy a férjedet megkörnyékezte a kolleganője?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a férjemmel tisztáznám a dolgot, a kolleganőt meg sem kérdezném.
2009. aug. 31. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerű: elmondom a páromnak az észrevételemet és megmondom, hogy ez nagyon zavar, ha lehet, akkor inkább kerülje a társaságát. Ez azt hiszen teljesen tolerálható kérés. Illetve mivel elég temperamentumos típus vagyok, ami a szívemen az a számon, megjegyezném a kolleginának, hogy "tartsa távol magát a páromtól, mert a türelmem is véges".
2009. aug. 31. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ha a férjed kapható a félremenésre, felesleges a kolleganőt egrecíroztatni.
2009. aug. 31. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Egy ideig hallgatnék és hagynám, hogy a férjem rendezze. Ha nem látom elég eréjesnek, akkor elkezdeném piszkálni a férjem, de a kolléganőt még békén hagynám. Aztán ha minden kötél szakad, akkor a kolléganőt elküldeném a fenébe.

Természetesen bízom a férjembe, csak a "ragad mint a légy a légypapírra" esetre gondoltam.

2009. aug. 31. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, a kísértés! Nehéz ügy. Az én férjem olyan helyen dolgozik, ahol csupa nő veszi körül. Nincs mit tenni, bízom benne, hála égnek jó a kapcsolatunk, tehát okom sincs féltékenykedni.

Az időnkénti beszélgetés erről tényleg jó. Csak arra ügyelj, hogy még véletlenül se számonkérő modorban történjen. Inkább légy elfogadó, enyhén kíváncsi, hogy azt érezze a férjed, bármit elmondhat,nem fogsz hisztizni. A nővel semmiképpen ne vedd fel a kapcsolatot, ezt hagyd a férjedre, majd ő elintézi. (És, ha ezt még el is mondod neki, akkor jó érzéssel konstatálja a bizalmadat.)

Ha erős a kötelék kettőtök között, akkor hiába próbálkozik a "kedves" kolléganő! Még fel is dobhatja a házasságotokat, mert ilyenkor az ember lánya kicsit összekapja magát, egy ilyen kísértés aztán nem hagyja ellaposodni a kapcsolatot:):)!

2009. aug. 31. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Erre találta ki valaki jó tanácsnak, hogy (elnézést, kicsit közönséges) üres t*kkel ugráljon házon kivül ha tud. Vagyis tegyél meg mindent, hogy a házasságotok jó legyen, akkor nem fog házon kívül kereskedni. Ez nem az én kútfőmből fakad, csak hallottam.
2009. aug. 31. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem számít, hogy ki környékezi meg, a férjeden múlik, hogy félremegy-e. Nem kell ahhoz megkörnyékezni egy férfit, hogy félrelépjen. Ha félre akar, meg fogja tenni megkörnyékezés nélkül is és abban az esetben a fő hibás a férj lesz, nem igaz?
2009. aug. 31. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszait.Mindenki mondott valami hasznosat.
2009. aug. 31. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Első figyelmeztetésnek szóltam a páromnak, hogy legyen szives befejezni.

Másodszori figyelmeztetésnek orditottam és beigértem, hogy otthagyom.

Amikor még mindig kavartak, otthagytam.

Most boldog lehet a szottyadt, férjes, gyerekes "mindenki felesége" kolleganővel, nekem meg 11 évem ment a szemétbe.

De laza bosszúból szoltam a férjnek az asszonyka viselt dolgairol, ennyit megérdemelt.

2009. aug. 31. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!