Mit teszel olyankor ha észrevetted, hogy a férjedet megkörnyékezte a kolleganője?
Egy ideig hallgatnék és hagynám, hogy a férjem rendezze. Ha nem látom elég eréjesnek, akkor elkezdeném piszkálni a férjem, de a kolléganőt még békén hagynám. Aztán ha minden kötél szakad, akkor a kolléganőt elküldeném a fenébe.
Természetesen bízom a férjembe, csak a "ragad mint a légy a légypapírra" esetre gondoltam.
Ó, a kísértés! Nehéz ügy. Az én férjem olyan helyen dolgozik, ahol csupa nő veszi körül. Nincs mit tenni, bízom benne, hála égnek jó a kapcsolatunk, tehát okom sincs féltékenykedni.
Az időnkénti beszélgetés erről tényleg jó. Csak arra ügyelj, hogy még véletlenül se számonkérő modorban történjen. Inkább légy elfogadó, enyhén kíváncsi, hogy azt érezze a férjed, bármit elmondhat,nem fogsz hisztizni. A nővel semmiképpen ne vedd fel a kapcsolatot, ezt hagyd a férjedre, majd ő elintézi. (És, ha ezt még el is mondod neki, akkor jó érzéssel konstatálja a bizalmadat.)
Ha erős a kötelék kettőtök között, akkor hiába próbálkozik a "kedves" kolléganő! Még fel is dobhatja a házasságotokat, mert ilyenkor az ember lánya kicsit összekapja magát, egy ilyen kísértés aztán nem hagyja ellaposodni a kapcsolatot:):)!
Első figyelmeztetésnek szóltam a páromnak, hogy legyen szives befejezni.
Másodszori figyelmeztetésnek orditottam és beigértem, hogy otthagyom.
Amikor még mindig kavartak, otthagytam.
Most boldog lehet a szottyadt, férjes, gyerekes "mindenki felesége" kolleganővel, nekem meg 11 évem ment a szemétbe.
De laza bosszúból szoltam a férjnek az asszonyka viselt dolgairol, ennyit megérdemelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!