Észrevetted a politikai válaszokban?
Legalább ugyanannyian válaszolnak normálisan egy feltett kérdésre. Sokan sajna csak a negatív oldalát látják a dolgoknak.:)
Én meg inkább a pozitívumot tartom számon, és lehet ezért nem veszem észre a sok bunkót.
Na szóval, mindennek két oldala van. :)
Egyébként meg egy internetes fórum tele van antiszociális emberrel. Nem véletlenül.
"Akkor miért is várnánk el, hogy a politikában is máshogy legyen? "
Az ellentétes párti politikusok ritkán utálják egymást. Nem haverkodnak, nem játszanak össze, de általában nyugodt hangnemben tudnak egymással beszélgetni, mint kollégák. Mint két futballedző, ők is kollégák, nem ellenségek.
Bár az csak legenda, hogy mondjuk fideszes és mszp-s politikusok mindig együtt söröznének vagy vadásznának és így egy csapatot alkotnak, de azért előfordul egy-két meghívás, egy-két közös ebéd, kávézás.
Vannak kivételek, pl. Orbán és Gyurcsány gyűlölik egymást. Ahogyan valószínűleg Gyurcsány és Mesterházy sincsenek jóban. De általában a politikusokra nem jellemző olyan fokú utálat egymás iránt, mint a szavazóik között.
Szerintem minden válsza válaszadót minősíti. Bármit meglehet mondani, de van azért egy stílus ahová nem érdemes sűlyedni.
Van amire nem érdemes válaszolni sem.
Szélsőséges vélemények persze vannak, az én véleményem is szélsőséges talán olykor, de kirívó durvasággal elvétve találkozom.
Először is @nyád! :)))))
Másodszor pedig: A parlamentben csücsülők elég zsét kapnak azért, hogy normális vitakultúrával rendelkezzenek nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!