Észrevetted, hogy a pszichológiai, ezoterikus könyvek tartalmát le lehetne írni normálisan egy oldalra is?
Teljesen igazad van, annyit még hozzá tennék az Egely könyvekről, hogy némelyik teljes egészében tartalmazzák egy régebbi könyvét.
Pl a Hargitaival íródott kifordúl a tér meg egy másik cím is van, azok teljes egészében tartalmazza a bevezetés a tértechnológiába 1-es kötetet.
szerintem bármely könyvet össze lehet foglalni egyetlen oldalba...persze ha tele van egyenletekkel(ha mondjuk term. tudományos könyvről van szó), akkor nehezebb, de a lényegét talán még egy többszörösen összetett mondatban is le lehet írni bárminek. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
07-26 13:09-es, pont ezt akartam írni én is.
vagy ugyanígy mondhatnám Eric Berne vagy Carl Gustav Jungírásait, na azt foglalja már össze valaki egy oldalon...
(lehetni lehet, de az tényleg csak egy összefoglaló vagy könyvajánló lenne. ilyen alapon összefoglalhatod a Háború és békét is egy mondatban: oroszokról szól.)
Az Atkinson könyv lényege, legyél optimita és keülj minden kockázatot (drog,pia stb) Élj mentális egészségen és szia :D
Minden pszichológia könyv hablaty, tudom mert jelesre kollokváltam belőlük. A neurobiológiát használják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!