Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészít a családom, mit tegyek?

Kikészít a családom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyám és apám nonstop veszekednek, sokszor(szinte mindig) éjszakába nyúlóan, én meg nem tudok aludni tőlük. Kiskorom óta ez megy. Már csak pénzügyek miatt vannak együtt.

Úgy érzem úgy nőttem fel, hogy semmi pozitívat nem kaptam egyiktől sem, folyton egymást b*sztatták, állandó feszültség, negatív hangulat van/volt. Barátaim nincsenek, mert egyszerűen nincs kedvem barátkozni.

18 éves vagyok, másfél év múlva érettségi, de nem akarom megvárni, mindenképpen költözni akarok. Ha kell az iskolát is otthagynám. Nem akarok együtt élni ezzel a két idiótával tovább, mert érzem hogy egyre mélyebbre kerülök. Ti mit tennétek a helyemben?

18/f

2013. jan. 21. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

en azt tettem hogy elkoltoztem DE!!!

mindenfele keppen olyan valakihez koltozz akihez erdemes mert a sz@rnak nemredemes pofont adni erted?!

es a sulit ne hagyd ott mert megbanod!!

tanulj es utana menj melozni.

2013. jan. 21. 12:32
 2/2 Mara Acoma ***** válasza:
Költözz nagyszülőkhöz pl. A sulit mindenképp fejezd be, így sincs munka hát még minden suli nélkül. Felelőtlen ne legyél!
2013. jan. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!