Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy kirúgtak?
Akkor nem vagy vmi túl ártatlan!
Sztem jobb minnél hamarabb tul lenni rajta, mert ez ugyis ki fog derulni és fognak levelet kapni a szuleid is.
úgy tűnik kissé antiszociális vagy, de most nem ez a kérdés
amíg nincs a szüleid, vagy a te kezedben egy papír, hogy kirúgtak, addig bizony járj be az iskolába, ugyanis ha nincs papírod és ennek ellenére nem jársz be, akkor majd az igazolatlan hiányzás miatt rúgnak ki
este ülj le velük és meséld el mi a történés (ezen nem nagyon tudsz szépíteni), aztán bízd rájuk a megoldást
Nemááááááá a legokosabb!
Amíg nincs papír, addig járj be, lehet, hogy azt akarta a tanár elérni, hogy azon a jogcímen rúghassanak ki, hogy nem jártál be rendesen!
Valóban szüleiddel beszélsz, ez a taktika nagyon jónak tűnik, hogy addig, amíg nincs hivatalos értesítés, addig mintha mi sem történt volna, szépen bejársz, és nagyon szépen viselkedsz!
Egyrészt tudtommal ismét levitték az iskolakötelezettség határát 18-ról 16 évre.
Megteheted, hogy nem jársz sehova.
Mondjuk azt nem tudom elképzelni, hogy mi jogosít fel arra, hogy megverj egy gyereket a sulitokból, hacsak nem támadt rád késsel. De akkor nem téged rúgnának ki.
Na megjött a postás...
azért vertem meg mert sokat fenyegetőzött meg túl sokat képzelt magáról. Már nyár óta piszkált és eddig bírtam. De nem volt akkora nagy verekedés, azt se tudom mi köze van a sulihoz mikor nem is ott történt. Biztos vagyok benne hogy soha nem fogják őt kirúgni mert az igazgatónak rokona.
Hát a fenyegetőzés és piszkálás, az sajnos untig kevés indok a verekedésre. És tök mindegy, hogy nem a suliban történt.
Azon túl, hogy gáz, amit csináltál, még hülye is vagy, hogy az igazgató rokonát megvered.
Tényleg nem sok eszed van, ha pont a diri rokonát püfölöd el!
Ennél jobbat nem találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!