Miért vállal egy olyan apa újabb gyerekeket, aki egyszer már bebizonyította, hogy nem való apának?
Egyik ismerősöm apja... volt egy felesége, 6 éves fiúk, de már kezdett megromlani a házasság.
egyik alkalommal a nőnek elfogyott a fogamzásgátlója és az éjszaka közepén a pasi nem volt hajlandó leugrani a boltba óvszerért. a nő félt és nem akarta, de addig erősködött, hogy szexeltek azzal a szöveggel hogy majd a pasi vigyáz.
hát természetesen terhes lett a nő és a férj ridegen odavágta hogy neki nem kell új gyerek, tetesse el. a kisfiúval is csak ímmel-ámmal foglalkozott, inkább vállalt másodállást csak ne kelljen otthon lenni (jól álltak anyagilag, a nőnek is pénzes állása volt szóval nem szorultak rá).
a nő viszont nem hagyta magát, megszülte a gyereket, de addigra úgy megromlott a kapcsolatuk hogy a férj nem is volt rá kíváncsi, inkább elment nyaralni mikor született a lány.
aztán 2-3 év múlva lelépett egy másik nővel éés ezek után, még annak is csinált két gyereket, akikkel ugyanúgy nem törődik. Most elment külföldre, inkább itthagyta a jó állását, és 3 hónaponta megjelenik 1 hétre mint a Szuperapu, mindenféle haszontalanságot vesz a gyerekeknek és ennyiből ki is múlt a szeretete.
Miért csinálják ezt az ilyen férfiak? Ha utálják a gyerekeket, miért nem képesek ezt megmondani, meg védekezni? és honnan lehet kiszűrni hogy egy férfi nem apának való? főleg ez érdekelne, nem szeretnék így járni és azt sem szeretném, ha a majdani gyerekeim így járnának... a legidősebb lány pl. egy megkeseredett, gonoszkodó, mindenkinek keresztbetesz akit boldognak gondol és kb. utálja az összes olyan ismerősét akivel az apja törődött. :(
Kérdező!
És ha megszorultok anyagilag és a férjed kimegy külföldre, hogy többek között ti se haljatok éhen, akkor elválsz, mert nem beszél veled élőben meg nem dug meg?
nem! ELMEGYEK VELE!
mert a házasság arról szól hogy 2 ember EGYÜTT
Ha el tudsz menni vele.
Ezek szép álmok, de sokszor nem megvalósítható. Ha a férjed kamionsofőr lesz, akkor sem tudsz mindig vele menni.
Bármikor hozhat ilyet az élet.
amit az ember igazán akar azt megoldja.
a többi meg csak kifogás.
ha kell országhatárokon át gyalogolnék a férjemért ha máshogy nem lenne rá pénzem, de akkor is VELE TARTANÉK.
ha egyszer eljutok a házasságig, azt véresen komolyan gondolom.
akkor együtt kell éljen velem az illető és nincs apelláta.
annak nem egyszerű aki megbonyolítja magának.
mindenki eldöntheti, mi vagy ki a fontossági sorrendben az 1.
ha nekem a férjem az első, nem fog a kényelmem és a lustaságom legyőzni.
nincs pénz? kölncsönkérek, pulssz munkát vállalok, kitalálok valamit. nincs lehetetlen csak azoknak, akik elhiszik hogy ezért/azért nem lehet.
mellesleg micsoda férj az aki hónapokra, évekre egyedül hagy?
ennyiből nem is kéne összeházasodni.
amúgy annak a pasinak akiről írtam ki se kellett volna mennie mert gazdag.... ennyit erről.
ha meg az éhenhalás fenyegetne amivel példálózol: gondold már át mennyi pénze van kiutazgatni meg vissza olyannak, akinek kenyérre nem futja.
akkor alap hogy szépen marad az országban velem a férjem és keresünk munkát amíg nem találunk.
akinek van arra pénze hogy kimenjen, az meg összehozza azt is hogy a másik is vele mehessen. bárhogy.
azért hogy valakitől az év 360 napján külön éljek, nem kell házasság. arra jó egy alkalmi kapcsolat.
aki már odavállal magának feleséget, gyereket, az vállalja őket oda mindenhova amerre megy.
kész, vége.
meg ha már ennyire átmentél abba hogy ÉN legyek a téma:
képzeld, 5 nyelven beszélek, ebből a német és az angol az, amit a legjobban tudok.
ne bolondozz már hogy a nyelvtudás lenne a gond... egy gyerek meg sokkal könnyebben tanul nyelvet mint egy felnőtt, majd belerázódik.
a szakmám mellesleg olyan lesz, amellyel a világon bárhol lesz munkám.
bocsánat, hogy én nem hagynám a férjem elmenni egyedül, mert nekem még jelent valamit az a szó hogy Házasság meg Hűség és hogy Együtt.
ha ennyire rossz az emberismerő képességed, akkor senkitől ne vállalj gyereket, mert ráfázhatsz.
vagy előbb érj egy kicsit, és aztán.
sztem ha egy férfi önzetlenül szereti a párját/feleségét, akkor a gyerekét is szeretni fogja. legalábbis eddig ezt láttam. az sem hátrány, ha a pasinak van érzelmi intelligenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!