Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállal egy olyan apa...

Miért vállal egy olyan apa újabb gyerekeket, aki egyszer már bebizonyította, hogy nem való apának?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm apja... volt egy felesége, 6 éves fiúk, de már kezdett megromlani a házasság.

egyik alkalommal a nőnek elfogyott a fogamzásgátlója és az éjszaka közepén a pasi nem volt hajlandó leugrani a boltba óvszerért. a nő félt és nem akarta, de addig erősködött, hogy szexeltek azzal a szöveggel hogy majd a pasi vigyáz.

hát természetesen terhes lett a nő és a férj ridegen odavágta hogy neki nem kell új gyerek, tetesse el. a kisfiúval is csak ímmel-ámmal foglalkozott, inkább vállalt másodállást csak ne kelljen otthon lenni (jól álltak anyagilag, a nőnek is pénzes állása volt szóval nem szorultak rá).

a nő viszont nem hagyta magát, megszülte a gyereket, de addigra úgy megromlott a kapcsolatuk hogy a férj nem is volt rá kíváncsi, inkább elment nyaralni mikor született a lány.

aztán 2-3 év múlva lelépett egy másik nővel éés ezek után, még annak is csinált két gyereket, akikkel ugyanúgy nem törődik. Most elment külföldre, inkább itthagyta a jó állását, és 3 hónaponta megjelenik 1 hétre mint a Szuperapu, mindenféle haszontalanságot vesz a gyerekeknek és ennyiből ki is múlt a szeretete.

Miért csinálják ezt az ilyen férfiak? Ha utálják a gyerekeket, miért nem képesek ezt megmondani, meg védekezni? és honnan lehet kiszűrni hogy egy férfi nem apának való? főleg ez érdekelne, nem szeretnék így járni és azt sem szeretném, ha a majdani gyerekeim így járnának... a legidősebb lány pl. egy megkeseredett, gonoszkodó, mindenkinek keresztbetesz akit boldognak gondol és kb. utálja az összes olyan ismerősét akivel az apja törődött. :(

2013. jan. 21. 11:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Hogy lehet észrevenni?Nézd meg a feleségét,buta,mint a tök.Az apatípus figyel a feleségére is,ha mindenáron jelet akarsz keresni ebben a sztoriban.
2013. jan. 21. 11:48
 12/44 A kérdező kommentje:

8-as -.-

a pasas házasságban élt, lusta volt védekezni.

utána elhagyta a nőt és Újra Házasságot kötött, egy Másikkal.

a gyerekekek pedig biztos a gólya hozta, azért kiköpött apjuk :D

2013. jan. 21. 11:48
 13/44 anonim ***** válasza:
Ha az én boltomban röhög az anyja a gyerekén, mert randalíroz, ki lehet hívni a rendőrséget. De ez nem ide tartozik. Én a nyilvános közterületekről és sírásról beszéltem, avval még nincs anyagi kár, ha egy gyerek sír. Legalábbis nem láttam még embereket kirohangálni boltokból, mert a hosszú sor miatt 20 percig hallgatták a gyereksírását. És a buszról sem láttam még utasokat fejvesztve menekülni egy kis bömböléstől.
2013. jan. 21. 11:49
 14/44 anonim ***** válasza:

Ez teljesen a véletlenségen mulott, hogy teherbeesett a nõ,vagy lehet a nõ is akart még egy másik gyereket.

Az ilyen apa, majdha idõs lesz,akkor fog esedezni a bocsánatért a gyerekei elõtt.

2013. jan. 21. 11:49
 15/44 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, én mát láttam :)
2013. jan. 21. 11:50
 16/44 A kérdező kommentje:

szerintem nincs olyan ember akit ne idegesítene a bömbölés...

valami más esetleg, amiről ki lehet deríteni hogy jól fog bánni a gyerekkel?... vagy hogy egyáltalán ránéz-e :D

2013. jan. 21. 11:51
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

A pasas egy idióta kötelesség tudás nélkül. Neki már nincs vesztenivalója sajnos, hiszen akármennyi gyereket is gyárt össze innetől, nem tudnak tőle több gyerektartást vonni. Leszarja.

Na a nőknek sem lehetett túl sok sütnivalójuk, hogy a másodikat bevállalták egy ilyen idióta mellé.

2013. jan. 21. 11:51
 18/44 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésed elég provokativ, meg egyoldalú.

1. Olyan nincs, hogy ha valaki rendszeresen sued fogamzásgátlót, hogy "elfogyott". Ha nem szerzett be a nö újabb levéllel, akkor ö legalább annyira felelötlen, mint a férfi.

2. Ha nem akar újabb gyereket, akkor nem szexel védekezés nélkül, vagy a férfit küldi elóvszerért, vagy - ami legalább annyira kivitelezhetö - Ö SAJÁT maga megy elerte.

Szóval ebben az esetben a nö legalabb annyira hibás és felelötlen, mint a férfi, semmi különb´seg sincs kettejük között.

3. Ha egy nö - az új partner - tudja, hogy a barátja au elözö kapcsoaltból származó gyerekekkel nem foglalkozik, akkor NEM szül neki két gyereket, mert ugye erre kényszeriteni nem lehet.

4. Ilyen nincs, hogy a férfi "csinált neki két gyereket", a fogamzásgátlást már feltalálták és nemcsak a férfiak részéröl.

5. Ha jelenleg külföldön dolgozik, akkor azért csak törödik a családjával, az meg hogy ajándékokat hoz nekik, szintén nem azt bizonyitja, hogy nem törödik velük.

2013. jan. 21. 11:52
 19/44 anonim ***** válasza:
66%
Mondtam, akarják a gyereket. Szóval tervezik. Az a férfi, aki tervez, az már elképzelte, hogy apa lesz, neki nem okoz problémát. Viszont akin a hideg futkos, az lehet, hogy sosem lesz boldog.
2013. jan. 21. 11:54
 20/44 A kérdező kommentje:

ezzel nem értek egyet hogy az "törődés" hogy hébe-hóba meglátogatja őket és hoz pár műanyag kacatot.

nekem olyan férj kell, aki nap mint nap törődik velem, nap mint nap ÉLŐBEN beszél velem, jelen van, vigyáz a gyerekekre, szexel velem.

elég kiferdült módon gondolkodsz a törődésről.

ha kimegy külföldre, ráadásul alapból nem szegény... akkor mi tartja vissza hogy kivigye a családját is?

talán az, hogy nem hiányoznak neki?

2013. jan. 21. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!