Miért vállal egy olyan apa újabb gyerekeket, aki egyszer már bebizonyította, hogy nem való apának?
Egyik ismerősöm apja... volt egy felesége, 6 éves fiúk, de már kezdett megromlani a házasság.
egyik alkalommal a nőnek elfogyott a fogamzásgátlója és az éjszaka közepén a pasi nem volt hajlandó leugrani a boltba óvszerért. a nő félt és nem akarta, de addig erősködött, hogy szexeltek azzal a szöveggel hogy majd a pasi vigyáz.
hát természetesen terhes lett a nő és a férj ridegen odavágta hogy neki nem kell új gyerek, tetesse el. a kisfiúval is csak ímmel-ámmal foglalkozott, inkább vállalt másodállást csak ne kelljen otthon lenni (jól álltak anyagilag, a nőnek is pénzes állása volt szóval nem szorultak rá).
a nő viszont nem hagyta magát, megszülte a gyereket, de addigra úgy megromlott a kapcsolatuk hogy a férj nem is volt rá kíváncsi, inkább elment nyaralni mikor született a lány.
aztán 2-3 év múlva lelépett egy másik nővel éés ezek után, még annak is csinált két gyereket, akikkel ugyanúgy nem törődik. Most elment külföldre, inkább itthagyta a jó állását, és 3 hónaponta megjelenik 1 hétre mint a Szuperapu, mindenféle haszontalanságot vesz a gyerekeknek és ennyiből ki is múlt a szeretete.
Miért csinálják ezt az ilyen férfiak? Ha utálják a gyerekeket, miért nem képesek ezt megmondani, meg védekezni? és honnan lehet kiszűrni hogy egy férfi nem apának való? főleg ez érdekelne, nem szeretnék így járni és azt sem szeretném, ha a majdani gyerekeim így járnának... a legidősebb lány pl. egy megkeseredett, gonoszkodó, mindenkinek keresztbetesz akit boldognak gondol és kb. utálja az összes olyan ismerősét akivel az apja törődött. :(
Onnan, h felelőtlen. Ilyen nincs, h hogy nem megyek le gumiért. Akkor nem szexelek kibírom míg nem járok bolt közelében. Vagy popóba, (Persze ha a nő is szereti). Egyértelmű jelek: Meggondolatlan, hülyeségeket beszél, eleve a hozzáállásán látod egy pasin, hányadán áll a gyerekekkel.
Pl.: Lát az utcán sírni egy gyereket és elkezd magyarázni, hogy na megint egy bőgő masina, vagy ha a buszon beszól ezért egy nőnek, h hallgattassa el a kis taknyost stb. Legalábbis én ilyen pasitól nemhogy babát, de barátságot se akarnék.
Egy normális ember, nemtől függetlenül, vagy nem szól semmit, vagy odamegy és megkérdezi, h segíthet-e esetleg ölbe veszi a babát, vagy hasonló. (Láttam ilyet, h vadidegen ember ment oda és megvigasztalta a csöppséget).
Bocsi, h hosszú lett.
24/N
Ilyen hülyeséget, hogy elfogyott a fogamzásgátló...
Meg ha annyira nem akarta éppen a nő is lemehetett volna óvszerért, vagy nyugodtan nemet mondhatott volna, ha jól értem nem kényszerítette senki az együttlétre, ő csak engedett.
Épp olyan hibás ő is. Utána megkérte, hogy ne tartsák meg, de ő úgy döntött mégis. Akkor mit várt, majd örömujjong a gyereknek, akit nem is akart?
A másik kettő passz, arról nem tudjuk hogy jött össze.
Viszont nem csak az apa a ludas...
az egy dolog hogy a nő is hibás volt... de ha a pasi így bánik a gyerekeivel, minek csinált még kettőt?
és azokat is semmibeveszi
szóval 3-as, szerinted az a normális hogy a pasik csak a szexben vesznek részt?
ha az összes így gondolkozik, nekem nem lesz gyerekem.
Első válaszoló akkor te velem sem hiszem, hogy barátkoznál :D
Bár azért arra kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan akar megvigasztalni egy olyan gyereket, aki épp szétszedi a boltot (ami a tiéd, tehát neked okoz anyagi kárt) és az anyja röhög rajta. Bocs, de ezeket páros lábbal rúgnám ki onnan a fenébe. És az sem róható fel egy embernek, ha idegesíti a gyereksírás. Szerintem ez mindenkit irritál.
Ha elmondod miként fogant az a kettő, akkor azt is igyekszem kitalálni miért történt.
Simán lehet, hogy hasonló sztori.
Az egyik jó barátom 20+ gyereke van :) Át akarták verni, hogy gyerektartást fizessenek neki, aztán mikor már az 50%-ot vonták azt mondta, hogy akkor már mindegy mennyi van, nézzük mennyien hazudoznak :)
Ennyit erről.
Nem lennék meglepve, ha ez történt volna ott is.
jaj, hagyjátok már a nőt... oké, ostoba volt, ki van tárgyalva.
én nem erre vagyok kíváncsi.
hanem hogy hogy lehet észrevenni ha egy pasi nem apának való, csak megtermékenyítésre jó
és fordítva. hogy viselkedik, milyen az apatípus-pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!