Ti megtudnátok a férjeteknek bocsájtani, ha megütne, ha igen, akkor hogyan? Nem szeretnétek ki belőle?
Az én férjem állandóan ütött. Le se írom hogy volt mert vagy nem hinné el senki vagy letámadna :S hát igen hülye voltam! nem vagyok gonosz de már annyira utálom hogy néha hülye gondolatok járnak a fejemben :S:S nem szeretett engem, megalázott.. sosem felejtem el amit velem csinált. egyszer szájba rúgott és felrepedt a szám :S
szó mi szó hülye voltam, mindig megbocsátottam neki, nem tudom miért. elvette az önbizalmam... hittem abban hogy megváltozik, de nem. most már azt kívánom bárcsak előbb leléptem volna, elpazaroltam rá 5 évet. ráadásul egyre durvábbak lettek a verések. egyszerűen utálom! most válunk, folyamatban van a dolog, amint lehet el is költözök nemsoká. most már nem üt meg viszont állandóan felemeli a hangját és kiborít a jelenléte. szerintem aki így üt-ver egy nőt az sose változik meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!