Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen, hogy nem szeretnék...

Szégyen, hogy nem szeretnék apa lenni?

Figyelt kérdés
31/F
2013. jan. 20. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem szégyen.
2013. jan. 26. 17:52
 22/32 anonim ***** válasza:

Most miért lenne szégyen,ez a te döntésed!

Én nő vagyok,mégsem szeretnék anya lenni,szeretem a gyerekeket,meg minden,de ilyen rossz anyagi körülmények között nem!

egyedülálló nő vagyok,alig találtam munkát,magamat is alig tudom eltartani.

2013. jan. 26. 18:53
 23/32 anonim ***** válasza:
36%
Persze nem szégyen,csak ugye nem mindig leszünk ám fiatalok,a szüleink sem mindig lesznek. Tehát egyedül maradunk. Nem egy fényes jövô, ha nem lesz senki aki ránk nyissa az ajtót öreg korunkra.
2013. jan. 26. 19:16
 24/32 anonim ***** válasza:
25%

Miért maradna egyedül?

Gondolom párt azért akar :)

És éppen testvére, unokatestvére is lehet.

2013. jan. 26. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen! Én nő vagyok, és az anyai ösztöneim CSAK 32-33 éves korom között kezdett ébredezni. Addig el sem tudtam képzelni, hogy gyermekem legyen.

De...ha mondjuk egy olyan helyzetben vagy hogy van egy párod aki gyereket szeretne, és tegyük fel nagyon jó társam és boldog vagyok vele, akkor elgondolkodnék hogy esetleg engedjek-e a "kérésének". Mert megfelelő társat nehéz találni. Tulajdonképpen így voltunk mi is, férjem 2 évig rágta a fülem egy baba miatt (viccesen) , végül beleegyeztem, és mire összejött, az ösztöneim is feltámadtak bennem.

2013. jan. 26. 20:22
 26/32 anonim válasza:

Nem szégyen, csak kellemetlen! :D

Nem, nem... viccet félretéve:

Szerintem egyálalán nem baj, ha most még így érzel. Idovel változhat a vélemenyed. Vagy ha nem, hat az sem baj. Nem mindenkiben van meg a vágy, hogy családod szeretne. Van ilyen. De azért oregkorra szerintem nagyon aranyos, ha korulvesznek majd az unokáid... :o)

18/l

2013. jan. 26. 21:02
 27/32 omba ***** válasza:
62%

Nem szégyen, legfeljebb marhaság...

Hajszálra így gondoltam 31 évesen, - mostanra már szétuntam volna magam a sok gyerekem nélkül! :)

Rémesek azok az ismerősök: 40 körül megunják az önmegvalósítást, 50 előtt megunják az ausztráliai búvártúrákat.... infantilizálódnak, agyuk bemerevedik, mint a kő...

2013. jan. 26. 23:35
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg olyan férfi (sőt nő is) van, akiknek nem is szabadna gyereket vállalniuk. Nem is nagyon akarták, csak "becsúszott", azután, amikor kiderül, hogy mivel is jár a gyereknevelés, elkezdődnek a problémák. Apuka haverokkal lóg, kocsmázik, bárhova, csak otthon ne kelljen lenni. Anyuka meg otthon rokkan bele egyedül a kilátástalanságba.

Jó példa erre a saját sógorom, aki két gyerek(5 és 7 évesek) után döbbent rá, hogy ehhez neki nincs kedve, meg türelme. Az ő szavaival: neki szabadság kell. Elhúzta a csíkot külföldre, az anya egyedül maradt a két kicsivel.

Így nézve a dolgot, ez a döntés nem szégyen, hanem a józan realitás.

2013. jan. 27. 01:07
 29/32 anonim ***** válasza:
64%
Én is így gondolkodtam a csecsemőkről, amíg MÁS csecsemőjét hallgattam.....
2013. jan. 27. 09:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Ugyan már! 28 éves vagyok, szeretnék majd családot 5-6 éven belül. De nem holnap. Majd a kérdezőnek is lesz.
2013. jan. 27. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!